Share

Nova TV

- http://live.novapress.ro/




URMARITI SI ALTE POSTURI DE TELEVIZIUNE DIN Judetul BRASOV 
URMARITI POSTURI DE TELEVIZIUNE DIN ALTE JUDETE  

Nova TV Brasov emite din anul 2006, fiind o televiziune regionala ce poate fi receptionata in Brasov, Fagaras, Sacele, dar si localitati din judetele Sibiu si Covasna. Nova TV se remarca prin emisiuni de interes pentru comunitatea brasoveana - stiri, interviuri, transmisiuni in direct, sport, cultura, divertisment.
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comentarii:

  1. Buna ziua ! Imi plac emisiunele televiziunii NOVA , sunt de mare interes local , cat si politic .
    Am si eu o problema si nu stiu cui sa ma adresez. Pe Strada Lacurilor nr 9 exista un fost punct termic de care nu se mai ocupa nimeni . Datorita faptului ca rigolele de scurgerii a apei de pe acoperis sunt pline cu gunoaie si cu namol , apa se scurge pe peretii cladirii , tencuiala s-a degradat , caramizele sunt gata sa cada . Problema n-ar fi ca exista pericolul prabusirii , dar de multe ori copii fara sa-si dea seama de pericol stau in priajma zidurilor . Atat de putin sa mai tin una de alta (caramizele) ca pana si din cea mai mica trepidatie pot cadea si produce o mare nenorocire . Va rog sa va adresati forurilor compentente , sa veniti sa filmati si puteti evita un dezastru.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună ZIUA .MĂ NUMESC .LUCA GABRIELA DIN ORAȘUL GHIMBAV JUD BRAȘOV MIA DAT PRIMĂRIA UN CONTAINER CU .GREU NU AM CĂLDURĂ APĂ CALDĂ NR TELE 0760043906 .

    RăspundețiȘtergere