Share

Radu Moraru ii face presedintelui Iohannis o oferta "de nerefuzat"

Intr-o scrisoare deschisa publicata pe http://www.nasul.tv/, cunoscutul realizator de televiziune si patron al Nasul TV ii solicita presedintele Iohannis sa ia masuri in legatura cu "datoriile uriase" pe care le au unele televiziuni din Romania.

Mai jos, textul intergral al scrisorii:

Voi fi scurt, romanii nu mai au rabdare si timp.

1. CNA, prin Laura Georgescu a lu’ Ponta, ne-a amendat abuziv cu 2 miliarde de lei ca sa ne lichideze economic. N-a reusit, ea e la DNA dar noi am intrat in datorii si probleme financiare, firesc.

2. Aflat la pinda, ANAF-ul lui Ponta a intrat imediat in actiune si ne-a blocat conturile Televiziunii Libere de 4 ori. Am platit si platim de fiecare data, cu sacrificii mari. Vom fi la zero datorii in citeva zile, ca de fiecare data.

3. V-am rugat sa cereti public ANAF-ului sa aplice Legea, adica blocarea conturilor, pentru toate televiziunile din Romania, care au datorii uriase…de peste 200 de milioane de euro la Buget! Aproximativ 800.000 de pensii.

4. Am strins prin Petitia noastra, pe NASUL.TV, peste 10.000 de romani, intr-o singura zi ! E drept, vot electronic, sau la distanta, nu 5.000 de romani in strada pe care i-ati considerat legitimi in protestul privind Padurile.

5. Considerati-ne si pe noi legitimi si actionati, la fel de rapid, tot pe Facebook, impotriva discriminarii si a aplicarii Legii ANAF dupa bunul plac al „mafiotului” Gelu Diaconu, care ofera „protectie” de la sine putere!

Domnule Presedinte al Romaniei, nu va cer nimic pentru NASUL TV, va cer APLICAREA LEGII IN MOD EGAL PENTRU TOTI ! Si recuperarea de urgenta a datoriilor uriase pe care le au televiziunile, datorii care, potrivit clipului de promovare al ANAF, pun in pericol Romania!

„E o oferta de nerefuzat”, Domnule Presedinte! Haideti sa vedem ce se intimpla! Va multumesc !

Sa fiti iubit!
Radu Moraru


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu