Share

Antena 3 CNN Live Online


- http://live.antena3.ro/

2 - https://tvgo.orange.ro/


Imagine Live:





Antena 3, una dintre cele mai urmarite televiziuni de stiri din Romania a fost infiintata in anul 2005, pe o nisa care in acel moment era ocupata doar de Realitatea TV. Intr-un timp foarte scurt, postul controlat de familia Voiculescu a reusit sa obtina audiente foarte bune, detronand concurenta directa, dar si televiziunile generaliste, precum Antena 1, National TV sau Kanal D. Considerata o televiziune critica, in special fata de fostul presedinte Basescu, Antena 3 s-a remarcat de-a lungul timpului prin anchete jurnalistice foarte bine documentate, fapt care i-a adus prin intermediul emisiunii "In premiera" numeroase premii atat in tara (din partea revistelor TV Mania si Flacăra sau din partea APTR) cat si din strainatate (Premiile AIB de la Londra sau Premiile Promax BDA Europe)

Lansata initial ca o televiziune de informare, in care stirile ocupau cea mai mare parte a grilei de programe, in ultimii ani Antena 3 a pus accent pe talk-show-urile politice si sociale, cele mai vizionate fiind "Decisiv" Cătălina Porumbel, Gina Vacariu şi Mădălina Mihalache, "In fata natiuni" cu Sabina Iosub, "Punctul de intalnire" cu Radu Tudor , "Exces de Putere" cu Oana Zamfir si Adrian Ursu, "Subiectiv" cu Razvan Dumitrescu, "Descoperiti" cu Andreea Sava si, cea mai urmarita emisiune a postului, "Sinteza zilei" cu Mihai Gadea.

Cea mai longeviva emisiune a Antenei 3 este "In gura presei" cu Mircea Badea, emisiune care, la lansarea Antena 3 din 2005 era difuzata deja pe Antena 1.

Din mai 2021 Antena 3 difuzeaza de luni pana vineri "News Hour with CNN" - un program de știri interne și externe, prima emisiune din România în parteneriat cu CNN, prezentat de Sabrina Preda, Anamaria Roman și Sergiu Cora, iar din 27 septembrie 2022 in calitate de partener exclusiv al CNN, noua denumire a televiziunii este Antena 3 CNN.



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

35 comentarii:

  1. Sa nu uitati ca cineva de sus ne priveste pe toti..iar persoane ca,kovesi si Basescu,vor sfarsi subit.In ziua de azi se intampla atat de multe...fi-ti optimisti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. domnule sau doamna, i,mi pare rau caci in numele Domnului doriti moartea cuiva! Deci in concluzie sunteti un,(o) idiot!!!

      Ștergere
    2. By the way my name is Victor Groza asa ca sa stiti! Good by!!

      Ștergere
    3. De ce faceti aceste greseli elementare? Asa ii incurajati pe toti analfabetii. Ma refer la inflatia de cratime, "i-mi", "fi-ti". Asa or fi "fitele" de azi deci eu am ramas in urma!

      Ștergere
  2. daca o sa repetati incontinu aceeasi situatie a dosarului veti plictisi lumea ca domnul Ghise cu teoria lui, aveti subiecte destule sa le promovati , lasati avocatii sa faca treaba altfel nu o sa fie bine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce avocati ??? Care justitie ??? ……...Mai nou se spune " gasca criminala de hoti si corupti" care au un singur tel , acela de a-si umple buzunarele prin sentinte false si vanzari de Dosare.

      Ștergere
  3. This blog is further than my expectations. Nice work guys!!!http://www.digitec-aerials.co.uk/

    RăspundețiȘtergere
  4. au inceput sa va restrictioneze pe googal

    RăspundețiȘtergere
  5. SUNTETI UN POST DE.... ATI UITAT CA TOTI SEFI VOSTRI AU FOST INCHISI PENTRU BUNA PURTARE SAU PENTRU CORUPTIE MINTITI BATRINI CU TOT FELUL DE MINCIUNI PENTRU CA FACETI PARTE DIN PSD TOTI DIN MEDIA ANTENA SUNTETI PSD CUM SA VA CRITICATI PE VOI NORMAL LOVITI PE ALTI IAR GIDEA ESTI UN COMUNIST CA POCAIT NU ESTI CUM SPUN UNI FRATILOR UITATIVA PE ALTE POSTURI CA SUNT DESTULE CARE CHIAR SPUN ADEVARUL NOI CEI DE JOS SUNTEM MINTITI DE NISTE DOBITOCI DE LA ANTENA 3 RUSINE IAR BADEA ALA ESTE UN TIMPIT CA JURNALIST NU IE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai, atentie la gramatica limbii romane caci nu ai credibilitate. numai greseli faci. cum pot sa am incredere intr o persoana care nu a facut scoala.?

      Ștergere
    2. Anonimule,de ce minti,chiar nu vezi ca tot ce spunea acest post,in urma cu cati-va ani se sadevreste.Lasand laoparte condamnarea patronului,care si aceia a fost instrumentata de cineva,adica umflata frauda,dovada inregistrarea lui Ghita cu Basau,cum si ce au facut Bogdan Coldea.Chiar ne dresi atat de prosti.Care post este mai bun,cel ce face propaganda Iohanista,realitatea,care are datorii enorme la stattul Roman,si ar trebui inchisa demult?Acestia macar nu au datorii,is-i platesc taxele,apoi sant premiati,an de an de straini,pentru jurnalismul profesional de care dau dovada.Sant si deoparte si de alta afinitati politice,dar ca sa afirmi,ca sant comunisti,este o mare minciuna.,apoi chiar daca ar fi,vantreb:cine a furat tara,comunistii,s-au occidentalii,care ne-au sfatuit sa distrugem tot,sa devenim piata lor de desfacere,sa ne dicteze ei preturile,cum sa tai porcul,ce sa mananc,facand din noi o tara de slugoi ,plecam capul,ca niste slugi,printre care se vede de la o posta ca esti si tu.

      Ștergere
    3. Cati ani ai "indianul talpa iute" ? Vezi ca iti creste par pe limba ( de cand stii tu ce ..... ), si ai sa ramaii cu el.

      Ștergere
  6. Inainte de a iesi pe virtual mai pune mana pe gramatica noastra romaneasca; nu-ti dai seama ca aceste greseli dau apa la moara lui Badea si ii faci si pe ceilalti poastaci de rusine?

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna ziua,

    Isarescu M. care tine in brate banciile din Romania (pentru ca isi apara propriul interes) de ce nu ne explica cum de in strainatate dobanda este de 4-6%/AN iar la noi platesc 6,78%/LUNA (de 10 ori mai mult) si acolo nu exista riscul sa falimenteze acele banci .

    RăspundețiȘtergere
  8. buna ziua, isi puneau intrebarea pe alt post [ digi 24 ] de unde vor unple golul care se v-a face cand se v-a aplica reducerea de tva, si va spun cum spunea si Tiriac ca pana sa bage la zdup penalii pdl sa le faca confiscarea averilor acelora care ne-au taiat cu 25 % salariile si pensiile . Atunci nu se vor mai intreba de unde fac rost de bani aceea care a fi parlamentar sau deputat sau senator = perioada de innavutire ,spagi, sa bage mana in fonduri europene fara sa le mai dea inapoi,si multe altele.......

    RăspundețiȘtergere
  9. In 25 ani de democratie Romania a involuat .La aceasta situatie au "contribuit " toti politicienii nostrii,indiferent de partidul politic.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cand Generalul Abraham era seful Politiei Romane , Polita a dat 25000 Euro pe un Logan din care girofarul a costat 4000 Euro.
    Ce legatura arecu firma Ager Leasig din Bucuresti, firma care dupa acest contract a disparut. Ia sesizati voi DNA-ul

    RăspundețiȘtergere
  11. buna ziua ,sant un telespectator fidel al antenei 3 si as vrea sa fac o precizare . Cand prezentati viata cersetorilor romani din diferite state ale ue sa se faca diferenta intre cersetori tigani romani si cersetori romani . eu daca merg sa muncesc in ue nu merg sa cersesc, pe cand tiganii romani folosesc acest mijloc de subzistenta foarta des . nu fac discriminare rasiala pentru ca exista si tigani italieni si tigani englezi si tigani francezi etc .asa ca nu vad de ce nu am specifica faptul ca cei care cersesc in elvetia sant tigani romani nu romani .si pe pesapoarte si pe buletine ar trebui scris - etnia tigan ,nationalitatea roman ,asa nu ne-ar mai denigra toti si ne fac tigani .

    RăspundețiȘtergere
  12. de la emisiunile lui Gadea (pe care le urmaresc de ani buni) pot trage o singura concluzie:

    TOTI BOGATII ROMANIEI AU AJUNS BOGATI ,FURAND CA NESIMTITII !
    (FAPT CU CARE SANT PERFECT DEACORD)

    SINGURUL IMBOGATIT CINSTIT(DE ACELASI CALIBRU CU BOGATII) ,ESTE VOICULESCU !

    iar,

    cazul O.G. SIMSON (cu care se pupa cu bale spatele american):
    UN CRIMINAL SADIC (FAPTUITORUL EVIDENT AL CRIMEI),ESTE SCOS BASMA CURATA DE JUSTITIA AMERICANA PENTRU CA PROCURORUL COMPROMITE SINGURA PROBA A CRIMEI.

    DACA ASTA NU E PROCUROR CUMPARAT...ATUNCI CUM ARATA UN PROCUROR CUMPARAT ?!

    ALTFEL ... E BINE ! CU JUSTITIA AMERICANA .

    SI...sa stiti:
    poporul roman nu e chiar asa uituc,si nici prost(cum va lamentati la multe emisiuni)
    dar e posibil ca poporul roman sa nu va mai creada !
    din cauze...ca cele de mai sus.(de exemplu)
    CU TOATA CONVINGEREA VOASTRA CA * MANIPULATORI MAI MARI, CA VOI ,NU EXISTA*


    RăspundețiȘtergere
  13. evident ,am scris O.G. SIMSON ... ironic.
    voi scrie si corect : O .J. SIMPSON.
    SA NU FIU TRAS DE UREGHI pentru mai putina cultura americanofona !

    RăspundețiȘtergere
  14. Aici peste 50% din comentatori fac grave greșeli de gramatică și nu au deloc credibilitate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O cantitate insemnata de indivizi certati cu buna-cuviinta, lipsiti de notiuni elementare ale gramaticii limbii romane, isi exprima aici frustrarile, idiopatiile. Lipsa de supraveghere a acestei rubrici si stergerea postarilor cu greseli grosolane de exprimare, este evidenta. Dar, la noi oricare individ are voie sa injure, sa jigneasca, sa improaste cu cuvinte murdare fara sa fie sanctionat. Halal democratie!!!

      Ștergere
  15. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  16. Bună ziua. În certificatul de naștere al persoanei se specifica sexul nu genul. Cartea de identitate se se emite în baza acestui certificat. Cum se poate schimba sexul cu genul? Cum vor face cu CNP-ul care se emite în funcție de sex mMultumesc.

    RăspundețiȘtergere
  17. Bună dimineața! Numele meu este Valentin Pușcașu, am fost agent al Federației Ruse în România din anul 1990 și mă mândresc cu asta! Am fost plătit onorabil! Nu am complotat însă niciodată împotriva statului român, ci a străinilor care îi treceau granițele și pe care trebuia să îi urmăresc de la intrarea în țară și până la ieșire. Vorbesc limba rusă onorabil și am în continuare contacte cu foștii mei prieteni ruși pe care îi respect! Apropo de ceea ce se spune la TV: doar zvonuri. Vă spun eu ceea ce se va întâmpla pentru că sunteți singura televiziune care transmite 24 / 24 ore în direct. Este vorba de planul secret al lui Putin aflat de la colegii mei ruși:Ucraina va fi măcinată încet și va fi ocupată total. Va fi supusă unui regim rus marțial. Republica Moldova va fi anexată într-o seară, după un prealabil discurs de supunere necondiționată. Apoi va fi atacată România pe motiv că a asigurat asistență militară! Va urma Polonia și apoi Tările Baltice. Nu va exista milă! Până vor veni americanii Europa va dispărea!

    RăspundețiȘtergere
  18. nu inteleg ca cauta broscanul ala de Daniel Savu in emisiune. mi-e lehamite cand il vad si-mi aduc aminte de moaca si atitudinea lui

    RăspundețiȘtergere
  19. Mă puteți ajuta la această situatie de evaziune fiscală și spălare de bani al pirateriei intocmit de functionari publici din cadrul cadastrului de comună și judeteană de giurgiu remuș frătești vă astept pentru a mă ajutora acest moment pentru fapte de corupție și spălare

    RăspundețiȘtergere
  20. Cine mă poate fi de acort sî ajutor la această situatie de care am vorbit scris în această postare eu am dreptate și este dreptul meu personal iar imi trebuie un reportaj prin intermediul vostru din această instituție publică cu adevărat cinstit sincer curat astept un răspuns 2 3 posturi de televiziune astept pe adresa mea din satul remuș frătești șoseaua bucuresti nr 102

    RăspundețiȘtergere
  21. Am fost crescut de la vîrsta de 8 luni fără tată sunt singur sincer curat cinstit corect cu sufletul la gură că nam fost ajutorat din partea autorităților locale și judeteană de giurgiu remuș frătești prin care ma dat laoparte de la o moștenire prin intermediul unor functionari publici și a doi martori falși printro semnătură farsă renunț la ce renunți este fals și uz de fals de corupție și pirateriști

    RăspundețiȘtergere
  22. Și imi trebuie ajutor de la statul român legislativ și al intermediul unor reporteri la domiciliul meu personal din satul remuș frătești șoseaua bucuresti nr 102remuș dn 5 km 58 imi trebuie 2 3 4 posturi de televiziune din românia bucuresti este vorba de o mostenire pe care vam scriso corect cine dorește să imi vie la domiciliul meu personal pentru a mă ajutora acest moment pentru fapte de corupție și abuz în serviciu contra intereselor publice acești functionari publici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vorbim despre hoți și îmbogățiți peste noapte Corect, exista ai vedem ai știm.Dar despre justiție.....Mai exista asa ceva la noi în Tara ??? Cred ca nu.Exemplu clar inundațiile 2006din Dolj.S au perindat pe aici batalioane de tot felul ,de la servicii pina la jurnaliști.Ce au rezolvat??? Nimic ...s au învățat și au început sa se calce pe cap între ei.Trist dar adevărat.

      Ștergere
  23. Chiar nu vede DNA/DIICOT ce face Busoi? Asa zisul "Europarlamentar"? Pe ai cui bani se plimba prin Qatar?

    P

    RăspundețiȘtergere
  24. Va rog sa il intrebati pe Busoi cat costa biletul catre Qatar, dus-intors! Ca la multe nu se pricepe! Dar vad ca e invitat sa-si dea vu parerea despre altele!

    RăspundețiȘtergere