Share

MDI TV




Sursa: http://mditv.ro/?page_id=1028

Urmariti si alte posturi de televiziune din Judetul DAMBOVITA 
URMARITI POSTURI DE TELEVIZIUNE DIN ALTE JUDETE  


MDI TV este o televiziune regionala ce poate fi urmarita de telespectatorii din sudul tarii, din judetele Dambovita, Arges, Giurgiu, Prahova, Calarasi, Ialomita, Ilfov si Teleorman. Proiect ambitios al unei echipe de media din Targoviste, MDI TV emite din noiembrie 2011, beneficiind de echipament full HD. In grila de programe se regaseste o gama variata de emisiuni, cum ar fi : matinalul „Alarma cafe”, talk-show-ul sportiv „Arena MDI”, „Music news” si „Box Office” care aduc stiri din lumea muzicala si cinematografica, „Fetele puterii” si „Dosarele MDI”- dezbateri interactive despre evenimentele momentului, documentare, „Jurnale de calatorie” , „Cantece de suflet” si nu in ultimul rand, jurnale de stiri.
MDI FM, parte a aceluiasi trust, aduce la urechile ascultatorilor muzica buna, preponderent romaneasca, ceea ce il face cel mai ascultat radio din Targoviste.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comentarii:

  1. DA SPUNETI ADEVARUL BRAVO este o televiziune de nota 10

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pentru curaj, D-lor Ganea si Rosoiu!Va urmaresc si va admir!Cu rabdare sigur se va rezolva!Cu toate ca rabdarea are o limita!Interesanta emisiune!
    Sa aveti o seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte frumos va urmaresc din Franta.

    RăspundețiȘtergere
  4. taiati -i telefonnul lui Minca o tata politica sianalfabeta !

    RăspundețiȘtergere
  5. Poate il lasati si pe D-nul Brezenu sa vorbeasca 5 min ca n-a apucat decit 2 fraza !!!

    RăspundețiȘtergere