Share

Valcea 1 / Antena 3 Valcea



Incepand cu luna februarie 2020, pe frecventa postului de televiziune Valcea 1 emite
Antena 3 Valcea.
Pentru a viziona emisiuni inregistrate ale acestui post tv, accesati pagina:
 https://www.facebook.com/antena3valcea/




URMARITI SI ALTE POSTURI DE TELEVIZIUNE DIN Judetul VALCEA 
URMARITI POSTURI DE TELEVIZIUNE DIN ALTE JUDETE  


Dupa 26 de ani de emisie, cea mai veche televiziune valceana s-a inchis, pe frecventa acesteia emitand din februarie 2020 Antena 3 Valcea. In urma cesionarii licentei, aprobata de CNA in decmbrie 2020, denumirea din Vâlcea 1 a fost schimbata în Antena 3 fiind modificate atat profilul, din canal generalist, în post tematic de știri, cat si formatul de difuzare, din SD în SD și HD. De asemenea, a fost modificata si structura de programe, postul difuzand retransmisia Antena 3 în proporție de 90%.
Programele Antenei 3 Valcea pot fi vizionate două ore pe zi, în timpul săptămânii, respectiv trei ore pe zi sâmbăta și duminica.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comentarii:

  1. Sunt stabilit in Austria si astfel am aflat ceea ce nu am stiut ca elev. Pentru ca nu ne-a spus nimeni la scoala si nu scrie in manuale. Intre 1716-1718 foarte multi voluntari din Oltenia si mai ales din Valcea,Gorj si Mehedinti(partile de sub munte) au luptat in corpul PANDURILOR din armata imperiului austriac impotriva turcilor si tatarilor. Au avut pierderi foarte mari dar au invins. Daca nu va e rusine,de ce au facut ,eu va rog pana in 21.07.2018(cand se implinesc 300 de ani de la sfarsitul acelui razboi si trecerea Olteniei din stapanirea imperiului turc in stapanirea imperiului austriac) sa marturisiti aceste fapte. Si daca gasiti macar un monument despre asta sa il aratati la TV.Eu nu am aflat de niciunul. MULTUMESC !

    RăspundețiȘtergere