Share

Moldova 1 Live Online


https://moldova1.md/live





Prima emisie a televiziunii de stat din Republica Socialista Sovietica Moldoveneasca (parte a Uniunii Sovietice) a fost in data de 30 aprilie 1958. Timp de 5 ani, emisia a fost sporadica, abia din 1963 postul va emite zilnic, continutul programelor sale fiind unul propagandistic dedicat "marilor realizari ale Uniunii Sovietice"
Dupa obtinerea independentei Moldovei in 1991, postul public de televiziune trece printr-un proces de innoire si de dezvoltare, iar aparitia canalelor de televiziune private reuseste sa-i stimuleze pe cei care s-au succedat la conducerea televiziunii Moldova 1 sa tina pasul cu acestea din punctul de vedere al calitatii programelor oferite.
In prezent, grila de programe Moldova 1 este una variata ce contine emisiuni matinale ("Buna dimineata"), programe de divertisment ("Cine vine la noi", "Ring star"), emisiuni informative ("Mesager" sau stiri in limba rusa), emisiuni culturale, seriale si filme.
In 2016, Compania Publica „Teleradio-Moldova” lanseaza un al doilea post de televiziune, Moldova 2, care, impreuna cu Moldova 1, isi propune sa acopere toate evenimentele politice, sociale, culturale sau sportive din Republica Moldova.
Desi Moldova 1 face parte din lista "must carry" publicată in 2016 de Consiliul National al Audiovizualului, niciunul din marii operatori de televiziune prin cablu din Romania nu a inclus aceasta televiziune in grilele lor de programe.

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comentarii:

  1. Very thoughtful, relevant and well-rounded article. This article is very amazing. Thank you very much for giving these tips.
    free pc games download
    https://games.lol/

    RăspundețiȘtergere