Share

Nasul TV Live


- https://www.nasul.tv/live/





Nasul TV este un post de televiziune fondat in anul 2012 de jurnalistul Radu Moraru. Televiziunea este axata in special pe talk-show-uri cu teme politice, economice si sociale, emisiunile cele mai urmarite fiind bineinteles "Nasul TV", dar si "By Alexa" cu Alexa Ionescu, "Ora de veghe" cu Nicoleta Savin sau "Istoria medicinei" cu Paul Moraru. De asemenea, romanii de peste ocean pot urmari zilnic, de la miezul noptii "Nasul Canada" un program cu informatii importante pentru comunitatea romana din Canada.
Adevaruri nespuse sau teorii ale conspiratiei? Iubit de multi telespecatori, hulit de altii si cert amendat frecvent de catre CNA, Nasul TV ramane o voce importanta a peisajului audiovizual din Romania.
Nasul TV post aflat in lista must carry a CNA poate fi urmarit in Romania pe toate platformele de televiziune prin cablu si satelit



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comentarii:

  1. Buna seara! Vad emisiunea din Italia. Va rog sa-i spuneti "toasului", care-l apara pe Nastase cu atata vehementa, ca procesul "hitlerismului" continua si in prezent si ca nu se va sfarsi decat in momentul in care va fi prins si ultimul criminal de razboi. Mentionez ca nu sunt evreica ci sunt o romanca sadea. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. La inceputul anului scolar, inspectorul general a spus": sa-i invatati pe elevi sa invete". Foarte bine spus. As vrea sa-l vad predand intr-o clasa cu 32 elevi care au note f mici la testele din cl.a8a.si care au intrat la liceu pentru ca d-na Andronescu a desfiintat sc. profesionala.Acum exista o varianta dar nici un parinte dupa cl.a9a nu accepta sa retraga copilul si sa-l dea la profesionala.La clasa trebuie sa lucrezi diferentiat dar cu peste 20 de elevi in clasa este imposibil.De asemenea la cl. a9a de profesionala(cand exista) se impartea colectivul clasei in 2 grupe;acum se lucreaza cu clasa.Ati avea curaj intr-un atelier, laborator, bucatarie, croitorie,lab de informatica, etcsa supravegheati atatia elevi sa nu pateasca ceva si sa-i inveti anumite deprinderi practice?Nimeni nu spune nimic, ...poate dvs.Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  3. Ati avut ca invitat aseara un reprezentant al PER. Pentru ca nu am prins emisiunea de la inceput, nu stiu nimic de dumnealui. Vreau sa-l contactez. Daca imi puteti da un numar de telefon sau o adresa de mail, va sunt recunoscator. Pot fi contactat pe adresa cristibrosteanu@yahoo.com.

    RăspundețiȘtergere
  4. vreau să trasmit un mesaj foarte inportant săîl citească Dl. MORARU zis Nașul las adresa de yahoo; ceoby_aurel @yahoo.com să-mi confrme o adresă pe care po să-l contactez

    RăspundețiȘtergere
  5. Ne-ati inebunit ca nu vor cablistii sa va introduca in grila de programe si de cateva luni aveti numai emisiuni intregistrate si nici nu scrieti emisiuni in reluare.Pacat,inceputul a fost bun dar continuarea dezamagitoare.

    RăspundețiȘtergere
  6. un post de kkooo cersiti audiete degeaba

    RăspundețiȘtergere
  7. Ne-ati emotionat profund, felicitari pt. emisiunea cu Sf. Brancoveni. Radu a punctat excelent de cateva ori (ex: Brancoveanu un parinte ascultat de copii, fara credinta orbecaim). Robert a dat acel suflu de sacru... Se simtea ca inainte de toate vorbeste (cu emotie, durere dar si bucurie) despre Brancoveni ca Sfinti. De fapt privirea lui de final arata tot tumultul sufletesc inaltator din timpul cat ii petrecuse pe Sf.Brancoveni de la Edicule la bisererica Sf. Gheorghe... O, ce bucurie ca se intampla si astfel de emisiuni!!
    Va imbratisez
    Cristiana

    RăspundețiȘtergere
  8. Partea 2

    Era original vorba de suprafete de paduri, un castel, o cabana, etc, pe Valea Crisului si pe suprafata a patru comune din Bihor.

    Initial a fost vorba de 19,400 de hectare de padure, care dupa zeci de procese si dupa o hotarare ametitoare, la unul din procese, s-a trasformat in uluitoarea cifra de 62,000 de hectare, pur si simplu, peste noapte. Soacra mea stia care este miza si toate actele initiale, mentionau aceste 19,400 de hectare de padure, un castel, o cabana si altele. Va imaginati asa ceva? Ca printr-o hotarare a unei judecatoare din Bihor, o suprafata de 19,400 de hectare, care oricum era enorma, sa se umfle, din condei, la 62,000 de hectare? Cum a fost posibil asa ceva si nimeni sa nu se sesizeze? Cum, cum, cum? Este de necrezut, dar adevarat. Un complet de judecata din Olt, fara sa se intrebe, cum e posibil sa se poata retroceda o asa suprafata de padure intr-un singur judet, a aprobat acesta anomalie !!!??? Intelegeti, ce enormitate?

    Soacra mea a sesizat DNA-ul si multe alte institutii vizate, dar fara succes. Pot afirma cu toata taria si responsabilitatea, ca interesele sant enorme si sant implicate aici persoane la cel mai inalt nivel. Dar pana nu se discuta cazul, nu puem confirma nume. Insa incet, se vor descurca itele, daca acest caz va fi auzit cumva, de cineva destoinic, acolo sus!!
    Oare ce alte interese majore sant in acest caz, in afara sumei uriase de bani, in urma triplarii mizei? Ce alte implicatii enorme se vor descoperi,? Justitie independenta? Oare cate capete pot pica? Cine oare are cheile justitiei si cum vom putea noi sa descatusam vreodata dreptatea?

    Daca v-am trezit curiozitaea si credeti ca acest caz merita a fi bagat in seama si comentat in amanunt, va asigur ca vom veni cu toate detaliile necesare.
    Soacra mea era si este dispusa sa doneze statului, o parte subsantiala din retrocedare, in caz de castig. Dar nu se mai pune problema de asa ceva, atata timp cat nimeni no o aude, atata timp cat este hartuita prin sute de Sali de judecata si Complete “aranjate” cu iscusinta, umilita, si alergata prin toata tara...... atata timp cat rudele de drept, nu sant nici macar recunoscute drept mostenitori legali ai lui Mateescu.

    Am scris doar in mare povestea, Sper sa merite efortul, suferinta, lupta cu sistemul, a unei doamne in varsta! Ea ar putea sa va scrie sau sa va redea personal, uriasul puzzle, al acestei cauze, aproape piedute. Indraznesc sa va spun ca merita sa ne ascultati, domnule Radu Moraru.

    Sper din tot sufletul sa imi raspundeti si sa o luam de la inceputul inceputului. Impreuna sa incercam sa descurcam si de ce nu? sa dam in vileag un caz de o nedreptate rar intalnita, sa incercam " sa ne luam tara inapoi"...... Altfel si acel coltisor de rai, va disparea, ca multe altele, in itele incurcate ale istoriei, dar si in buzunarele largi ale unora sau altora din “sistem”.

    Cu multumiri si multa admiratie,
    Marilena Nicolescu marilenanic@gmail.com


    RăspundețiȘtergere
  9. Cu scuze: retrimit Partea 1, se pare ca nu s-a publicat.
    Multumesc

    Partea1 SPRE ATENTIA DOMNULUI RADU MORARU

    Tare mi-as dori ca aceste randuri, sa fie citite de Dnul Radu Moraru.
    Este o poveste incredibila, pe care merita sa o cunoasca prin intermediul acestui post de televiziune genial, intrega tara. Mai ales ca, pe cat de incredibila, pe atat de adevarata si actuala este aceasta poveste. Am cea mai mare incredere in curajul dumneavoastra, va urmaresc cum dezvaluiti fara teama, cele mai ascunse taine si le impartasiti cu marele public.....sau poate doar cu publicul care vrea si stie sa va asculte !!??

    Eu sant nora Doamnei Lucia Nicolescu, caci despre lupta ei cu Justitia nedreapta din Romania, as vrea sa va povestesc. Vazand-o cum se lupta de ani si ani de zile, nu pot asista la o asa nedreptate - sa o vad cum dispare si ea, dar si speranta de a vedea lumina de la capatul tunelului.

    Este un caz, care ar fi nedrept sa nu fie auzit si mediatizat. Veti intelege despre ce vorbesc si va promit ca voi fi foarte scurta si concisa in relatarea mea.

    Este vorba de un proces, care dureaza de prea multi ani si vizeaza o retrocedare imensa in Bihor. Batalia intre rudele de drept, adevaratii mostenitori si o impostoare, avocata din Alba, care a reusit sa obtina drepturile litigioase. Aceasta a reusit sa intre pe fir la timp si sa isi asume, fara nici o rusine, intrega avere a Boierului Mateescu. Soacra mea, pe de alta parte, a intervenit in proces, ca ruda de sange a lui Mateescu, incercand sa convinga justitia, de marea nedreptate ce se face. Este un caz bine cunoscut in zona Bihorului si nu numai. S-a ajuns de-a lungul anilor, la nenumarate disjungeri din acest proces, la stramutari in toate punctele cardinale ale tarii, incat mie, mi se pare imposibil de descurcat o asemenea increngatura. Este atat de descurajant, incat eu una, nu as fi rezisat presiunilor in aceasta lupta crancena cu justitia, de fapt, sau cu sistemul acesta corupt pana in maduva oaselor. Insa, soacra mea se lupta cu aceasta himera, acest ghem extrem de incurcat si este determinata sa il descurce, atat timp cat va mai avea zile sa o faca.
    Are 81 de ani, asa ca, nu stiu daca lupta ei, cu o justitie atat de nedreapta si corupta, va da roade. Si daca mai are timpul necesar sa o faca.

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna ziua d-le Morar , am vazut de curand o emisiune a d-voastra in care erati oripilat de ceea ce i s-a intamplat mamei d-voastra si va inteleg , ceea ce nu inteleg insa este faptul ca nu la fel de mult v-ati oripilat atunci cand d-na Rarinca a patit ceva pe-acolo de la aceasta justitie corecta , mai bine zis de la institutiile statului nostru pe care bine le-ati intrebat de unde isi iau salariile alea ametitoare .










    RăspundețiȘtergere