Share
loading...

Cinethronix Live Online

http://www.seenow.ro/live-cinethronix-9


Imagine Live:


Cinethronix este o televiziune regionala de film documentar romanesc, aria sa de emisie acoperind Municipiul Bucuresti si judetele Constanta, Ilfov, Ialomita, Buzau, Dambotiva si Teleorman. Cinethronix a primit licenta de emisie de la CNA in data de 8 martie 2016, pe o grila de programe formata din producţii proprii (80% - 20% programe educative, 60% culturale) şi producţii ale altor producători (20%). De asemenea, televiziunea a obtinut si o licenta pentru Bulgaria, în zonele cu vorbitori de limba romana
Televiziunea este detinuta de SC Cinethronix Television Production SRL, unicul acţionar al societăţii fiind Leonard Cosmin Nicolescu.
In trecut societatea a produs documentare care au fost premiate la Galele Asociaţiei Profesioniştilor de Televiziune din România (APTR) in perioada 2001 - 2008.

Share on Google Plus
  Blogger Comment
  Facebook Comment

4 comentarii:

 1. EXTRAORDINAR DE BUN.TOT ASA OAMENI BUNI... AVEM NEVOIE DE CULTURA. FELICITARI DIN TOT SUFLETUL

  RăspundețiȘtergere
 2. Felicitări! Cu filmele dumneavoastră contribuiți la educarea tineretului. Așteptăm filme documentare noi. Pot fi făcute filme pornind de la monografiile localităților importante ale României.

  RăspundețiȘtergere
 3. Laurentiu- Acest post ar trebui sa se vada in clar si free ca si tv international pentru romanii de pretutindeni!

  RăspundețiȘtergere
 4. Documentare foarte bine realizate, dar ar trebui ,sa realizati si un program din care sa stim la ce ore sunt prezentate diferitele emisiuni.

  RăspundețiȘtergere

loading...