Share

Cinethronix Live Online


https://tvgo.orange.ro/





Cinethronix este o televiziune regionala de film documentar romanesc, aria sa de emisie acoperind Municipiul Bucuresti si judetele Constanta, Ilfov, Ialomita, Buzau, Dambotiva si Teleorman. Cinethronix a primit licenta de emisie de la CNA in data de 8 martie 2016, pe o grila de programe formata din producţii proprii (80% - 20% programe educative, 60% culturale) şi producţii ale altor producători (20%). De asemenea, televiziunea a obtinut si o licenta pentru Bulgaria, în zonele cu vorbitori de limba romana
Televiziunea este detinuta de SC Cinethronix Television Production SRL, unicul acţionar al societăţii fiind Leonard Cosmin Nicolescu.
In trecut societatea a produs documentare care au fost premiate la Galele Asociaţiei Profesioniştilor de Televiziune din România (APTR) in perioada 2001 - 2008.

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comentarii:

  1. EXTRAORDINAR DE BUN.TOT ASA OAMENI BUNI... AVEM NEVOIE DE CULTURA. FELICITARI DIN TOT SUFLETUL

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitări! Cu filmele dumneavoastră contribuiți la educarea tineretului. Așteptăm filme documentare noi. Pot fi făcute filme pornind de la monografiile localităților importante ale României.

    RăspundețiȘtergere
  3. Laurentiu- Acest post ar trebui sa se vada in clar si free ca si tv international pentru romanii de pretutindeni!

    RăspundețiȘtergere
  4. Documentare foarte bine realizate, dar ar trebui ,sa realizati si un program din care sa stim la ce ore sunt prezentate diferitele emisiuni.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cinethronix : sunteti exceptionali, am vazut cel putin un film in fiecare zi. Sunt filme extrem de bine documentate, cu date culese din surse pe care greu le putem accesa, imagini foarte bune. Revin si precizez : textul citit este foarte bun. UPC a preleat imediat aceasta emisie ; ideal ar fi ca aria de accesibilitate sa fie extinsa in toata tara, am multe cunostinte din alte zone care nu-l receptioneaza, in pofida afirmatiilor prin care se spune ca poate fi preluat de orice cablu. Va multumesc, va felicit si sa aveti multe postari "la infinit" !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Bună ziua,văd documentarul cu podul lui Anghel Saligni și, parcă am un deja vu cu podul de la brăila unde,autoritățile române ca și atunci, și acum pun bețe în roate cu birocrația și alte aiureli,eu zic să trimiteți guvernului acest documentar poate își schimbă părerea și atitudinea, o zi bună.

    RăspundețiȘtergere
  7. Filmele difuzate nu corespund cu cele listate in ghidul tv

    RăspundețiȘtergere
  8. Super . Numai ca sunt acelesi documentare de 4 ani de cand urmaresc eu !

    RăspundețiȘtergere