Share
loading...

National TV Live Online

http://www.seenow.ro/live-national-tv-9
Imagine Live:
Naţional TV Online este o televiziune comercială, înfiinţată în anul 2003. Actionarii acestui post de televiziune, cat si al National 24 Plus ("fratele" mai mic) sunt fratii Micula (Viorel şi Ioan), proprietarii European Drinks & Food. National TV s-a impus pe piata audiovizuala din Romania, prin filme si reality-show-uri, dar mai ales prin seriale indiene si coreene. Principalii competitori sunt televiziunile Antena 1 Online, Prima Tv sau Kanal D Online.

In prezent, National TV difuzeaza serialele indiene "Mica mireasa" si "Destine implinite", acestea reusind frecvent sa duca acest post de televiziune pe primele locuri, din punctul de vedere al audientelor.

Una dintre cele mai longevive emisiuni este "Opriti timpul". Prezentata in fiecare duminica, de la ora 14.00 de Corina Chiriac, emisiunea aduce in prim plan cele mai iubite vedete de ieri si de azi. Alte emisiuni care au fost permanent bine primite de telespectatorii din Romania sunt "Fosta mea iubire", "Iubire interzisa" sau "Specialisti in sanatate"

Grila este completata de emisiuni informative, prezentate in fiecare zi de la 13.00 si 18.30 si de cinci filme artistice pe saptamana.


Pentru a viziona emisiuni inregistrate ale acestui post tv, accesati: http://www.youtube.com/user/nationaltvro

Enisiuni inregistrate: "Opriti Timpul", "Traditii de la Bunica", "Iubire interzisa", "Fosta mea iubire", "Specialisti in sanatate", "Si eu m-am nascut in Romania"


Share on Google Plus
  Blogger Comment
  Facebook Comment

11 comentarii:

 1. dores sa vizionez postul national tv online

  RăspundețiȘtergere
 2. de ce nu pot viziona national tv?

  RăspundețiȘtergere
 3. trebuie saai placa video buna si ma multii ramii :))

  RăspundețiȘtergere
 4. florea gabriela11 martie 2016, 11:34

  Vrem serialul dragoste dulce amara la orele care erau va rugam

  RăspundețiȘtergere
 5. In afara de cateva emisiuni si filme,cand terminati cu porcariile alea de filme Indiene de 2 lei,ati putea baga ceva interesant ,sunt atatea subiecte,ms de intelegere

  RăspundețiȘtergere
 6. Alo domnilor de la National TV, cine e stirista aceea care prezinta stirile din WEEKEND, de la 18.30 voi nu ati ascultat-o niciodata cum vorbeste in viteza de incaleca toate cuvintele si nu se intelege absoult nimic. Fara virgula, punct, nici tu intonatie, parca ar vorbi pasareste sau vrea sa para ca vorbeste o limba straina cu accesnt strain, va rugam sa revizuiti atitudinea ei, ca isi bate joc de stirile national.

  RăspundețiȘtergere
 7. Bravo invitatilor, pentru aceste adevaruri spuse clar si concis, poate vom schimba ceva

  RăspundețiȘtergere
 8. eu si cu sotia me ne-am dori sa mai vizionati filmul triunghiul iubiri va rugam din sufflet multumim si un an nou fericit

  RăspundețiȘtergere
 9. eu si cu sotia me ne-am dori sa mai vizionati filmul triunghiul iubiri va rugam din sufflet multumim si un an nou fericit

  RăspundețiȘtergere
 10. cum pot sa vizionez episodul 580 destine implinite?

  RăspundețiȘtergere
 11. imi plac serialele indiene , dar prea mult le lungeste , devin plictisitoare, ma gandesc daca mai am puterea sa urmaresc sute si mii de episoade. serialele turcesti tin cateva zeci de episoade , poate o suta , cel mult si le urmaresti cu placere , trebuie facut ceva in privinta asta.

  RăspundețiȘtergere

loading...