Share

National TV Live Online


https://tvgo.orange.ro/



Imagine Live:



Ajuns deja in 2024 la 21 de ani de emisie, Național TV este o televiziune comercială, înființată în anul 2003. Acționarii acestui post de televiziune, cat și al National 24 Plus ("fratele" mai mic) sunt frații Micula (Viorel și Ioan), proprietarii European Drinks & Food. National TV s-a impus pe piața audiovizuala din Romania, prin filme si reality-show-uri, dar mai ales prin seriale indiene si coreene. Principalii competitori sunt televiziunile Prima Tv si Kanal D.

In prezent, Național TV difuzează serialele indiene "Dragoste dulce-amara", "Suflete tradate 2" si "Dragostea gaseste o cale", precum si serialul italian „Don Matteo”, acestea reușind frecvent sa duca acest post de televiziune pe primele locuri, din punctul de vedere al audientelor.

Una dintre cele mai longevive emisiuni a postului de televiziune a fost "Opriți timpul". Prezentata in fiecare duminica, de la ora 14.00 de Corina Chiriac, emisiunea a adus in prim plan cele mai iubite vedete de ieri si de azi. Dupa 12 ani, artista a anuntat in mai 2020 incetarea colaborarii cu National TV. Alte emisiuni care au fost permanent bine primite de telespectatorii din Romania sunt "Fosta mea iubire", "Iubire interzisa", „Miezul problemei” sau "Specialiști in sănătate"

Grila este completata de emisiuni informative, prezentate in fiecare zi de la 13.00 si 18.30 si de cinci filme artistice pe săptămână.

Pentru a viziona emisiuni inregistrate ale acestui post tv, accesati: http://www.youtube.com/user/nationaltvro

Enisiuni inregistrate: "Opriti Timpul", "Traditii de la Bunica", "Iubire interzisa", "Fosta mea iubire", "Specialisti in sanatate", "Si eu m-am nascut in Romania"


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

31 comentarii:

  1. dores sa vizionez postul national tv online

    RăspundețiȘtergere
  2. de ce nu pot viziona national tv?

    RăspundețiȘtergere
  3. trebuie saai placa video buna si ma multii ramii :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Vrem serialul dragoste dulce amara la orele care erau va rugam

    RăspundețiȘtergere
  5. In afara de cateva emisiuni si filme,cand terminati cu porcariile alea de filme Indiene de 2 lei,ati putea baga ceva interesant ,sunt atatea subiecte,ms de intelegere

    RăspundețiȘtergere
  6. Alo domnilor de la National TV, cine e stirista aceea care prezinta stirile din WEEKEND, de la 18.30 voi nu ati ascultat-o niciodata cum vorbeste in viteza de incaleca toate cuvintele si nu se intelege absoult nimic. Fara virgula, punct, nici tu intonatie, parca ar vorbi pasareste sau vrea sa para ca vorbeste o limba straina cu accesnt strain, va rugam sa revizuiti atitudinea ei, ca isi bate joc de stirile national.

    RăspundețiȘtergere
  7. Bravo invitatilor, pentru aceste adevaruri spuse clar si concis, poate vom schimba ceva

    RăspundețiȘtergere
  8. eu si cu sotia me ne-am dori sa mai vizionati filmul triunghiul iubiri va rugam din sufflet multumim si un an nou fericit

    RăspundețiȘtergere
  9. eu si cu sotia me ne-am dori sa mai vizionati filmul triunghiul iubiri va rugam din sufflet multumim si un an nou fericit

    RăspundețiȘtergere
  10. cum pot sa vizionez episodul 580 destine implinite?

    RăspundețiȘtergere
  11. imi plac serialele indiene , dar prea mult le lungeste , devin plictisitoare, ma gandesc daca mai am puterea sa urmaresc sute si mii de episoade. serialele turcesti tin cateva zeci de episoade , poate o suta , cel mult si le urmaresti cu placere , trebuie facut ceva in privinta asta.

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu nu am avut rabdare sa urmaresc niciun serial indian, pentru ca multe sunt lacrimogene si in general naive, cu muzica si dansul obligatorii intriduse parca sa traga de timp. Dar am descoperit pe Antena Stars un serial din care au difuzat primele episoade si s-au oprit, nu stiu din ce motive, in anul 2016, apoi au reinceput sa-l difuzeze pe 3 ianuarie 2017, dar dupa al doilea episod, fara vreo motivare, nu l-au mai difuzat. Se numeste "Ce nume sa dau acestei iubiri" sezon 1, sau "Iss Pyaar Ko Kia Naam Doon 1" cu actorii in rolurile principale BARUN SOBTI si SANAYA IRANI. A fost si este difuzat in toata lumea, desi el a fost turnat in 2011-2012, este foarte bine apreciat de publicul de nisa pentru ca are o poveste frumoasa structurata intr-o comedie romantica, iar echipa de actori este de exceptie. Pot spune ca este singurul film indian pe care as vrea sa il vad pana la sfarsit la noi, chiar si in reluare. Au o traditie interesanta si bogata, iar actorii sunt intr-adevar foarte frumosi. M-as bucura sa vad acest serial la National TV (daca citeste cineva aici)!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://desene-animated3d.blogspot.com/2016/05/ce-nume-sa-dau-acestei-iubiri-episodul.html

      Ștergere
  13. emisiunea CORINEI CHIRIAC este frumoasa si patriotica.sarbatori fericite tuturor romanilor,cu mai multa intelegere intre ei.nu fuga dupa avere ca nimeni nu duce asa ceva in mormant.

    RăspundețiȘtergere
  14. Muuuulata publicitate 30 minute ....scoateti emisiuni ca Fosta mea iubire...si tot ce este asemanator...NEINTERESANTE....se promoveaza prostia si destrabalarea...in rest ...placut

    RăspundețiȘtergere
  15. EMISIUNEA OPRITI TIMPUL MAI ESTE A CORINEI CHIRIAC? VAD CA NU MAI ARE LOC DE TUPEISTUL DE ENACHE! CINE DRACU L-A ADUS PE OBRAZNICUL ASTA? NU MAI ARE NICI UN FARMEC EMISIUNEA!

    RăspundețiȘtergere
  16. n am nimic de comentat[ imi place]

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna seara, de ce ati intrat peste programul national tv cu un alt program Pacea apei,33.ce se intampla? Va rog lasati national tv sa functioneze, eu nu am vazut serialele Indiene azi!

    RăspundețiȘtergere
  18. difuzati acum episodul de ieri la secretul masti

    RăspundețiȘtergere
  19. Pe cine ați lăsat la butoane, că habar nu are ce trebuie să difuzeze 🤔?!?!

    RăspundețiȘtergere
  20. vrem episodul de astazi 2.07.2020 la Secretul Mastii, ce se intampla, vrem raspuns

    RăspundețiȘtergere
  21. Bună seara.Nu înțeleg de ce nu pot să mai văd serialul Destine rătăcite în direct ? Poza este de la film,dar când dau clic îmi intră Național geografic.Așa ceva nu este posibil,cred că vă bateți joc de noi.

    RăspundețiȘtergere
  22. Urmăresc serialele indiene difuzate de Național tv pana acum le vedeam pe oringi dar acum nu mai se deschide link și totuși scrie ca este live și gratis

    RăspundețiȘtergere
  23. Mi aș dori să se mai difuzeze serialul indian,Triunghiul iubirii

    RăspundețiȘtergere
  24. Deja băgați prea mult două reclame la filmul Destine rătăcite 2

    RăspundețiȘtergere