Share
loading...

Etno TV Live

- pentru moment, transmisia online este opritaUrmariti si .... Inedit TV - Traditional TV HD - TVF Oltenia - Rapsodia TV - Favorit TV - Hora TV - Traditii TV - Arges Popular TV - Noroc TV - Busuioc TV - Taraf TVEtno TV este o televiziune ce difuzeaza muzica populara romaneasca. Infiintata in 2002 de catre Silviu Prigoana, Etno TV a reusit pe parcursul anilor sa fie un reper pentru iubitorii din Romania si diaspora ai muzicii populare autentice.
Emisiunile cele mai urmarite ale postului sunt "Cantece pentru cei dragi", "Spectacol popular", "Dor calator" sau "Cu varu' inainte". Pana in luna septembrie a anului 2016 Etno TV a difuzat una dintre cele mai iubite emisiuni ale postului, "Destine celebre" moderata de regretatul interpret de muzica populara Aurelian Preda.
Etno TV se receptioneaza in toata tara prin intermediul retelelor de televiziune prin cablu si satelit
loading...
Share on Google Plus
  Blogger Comment
  Facebook Comment

11 comentarii:

 1. Superba emisiunea!! Felicitari!!Invitatul dvs. de astazi Paul Surugiu - FUEGO este unul dintre cei mai iubiti artisti ai Romaniei!! Multumim! Ne-ati facut ziua mai frumoasa!!! :* <3 <3

  RăspundețiȘtergere
 2. Vä urmäresc cu drag si cint la ,,EtnoTV " pentru dumneavoasträ...dragi romäni! Cu stimä si respect vä salutä Solista Elena Straface din Germania www.elenasolistin.de

  RăspundețiȘtergere
 3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 4. de 3 ori v-aqm sunat si am fost taxat fara sa-mi raspundeti. Daca vad la factura ca am fost taxat va reclam la protectia consumatorului.

  RăspundețiȘtergere

loading...