Share

Agro TV Live


https://agro-tv.ro/tv-live/









Agro TV este o televiziune nationala cu profil agricol infiintata in aprilie 2012 de catre societatea S.C. Agro TV Networks SRL Cluj. Inca de la aparitie Agro TV a reusit sa umple o nisa foarte putin exploatata pana la acea vreme, cu emisiuni informativ-educative din domeniul agriculturii. Cele mai vizionate emisiuni AGRO TV sunt "Agroproiecte de succes", "Agricultura la raport", ABC-ul consumatorului”, „Casă curte și grădină”, „Realități rurale”, „Sinteza agro-strategică”, „Cum se fabrică?” „Portret de fermier” sau „România frumoasă”. In prezent, Agro TV este parte a trustului Clever Media Network, alaturi de Prima TV, canalele Prima Sport, Prima News sau Profit.ro TV.
Agro TV si-a extins aria de acoperire, infiintand in 2015 si un post local in Republica Moldova.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comentarii:

  1. Seminte Paulownia Tomentosa Hibrid Certificate pentru Romania


    Arborele Paulownia este cunoscut sub numele de “copacul printesei” si si-a castigat renumele prin calitatile sale exceptionale pe care le-a demonstrat in cei 2000 de ani de utilizare in China, fiind arborele cu cea mai rapida crestere din lume.


    Paulownia reprezinta viitorul in ceea ce priveste obtinerea de profit, generarea de energie si nu in ultimul rand ameliorarea starii actuale a mediului inconjurator si ofera posibilitatea de a incepe propria afacere fara a fi nevoie de investitii majore si cu zero riscuri.


    Semintele sunt certificate de catre laboaratoarele Shanghai Herbary Biotechnology si detin certificat de garantie si certificat fitosanitar.

    Oferta seminte paulownia cu 50% reducere, fertilizator si ghid utilizare.
    2000+ Seminte Paulownia Hibrid = 60Ron + transport 14Ron
    1000+ Seminte Paulownia Hibrid = 40Ron + transport 14Ron
    500+Seminte Paulownia Hibrid = 30Ron + transport 14Ron

    Pentru detalii referitoare la oferta de seminte de paulownia si puieti de paulownia consultati siteul www.PaulowniaRomania.Tk . Informatii prin email: paulownianext@yahoo.com sau telefon: 0756455222. Succes!

    RăspundețiȘtergere