Share

N 24 Plus Live


https://tvgo.orange.ro/National 24 Plus este cel de al doilea canal TV generalist din portofoliul societatii Clas Media SRL detinuta de fratii Viorel si Ioan Micula, dupa National TV. Televiziunea a fost lansata in anul 2004 ca un post informativ, sub denumirea de N24. In anul 2011 postul a cunoscut o relansare totala schimbandu-si denumirea in National 24 Plus, dar si profilul, intr-unul generalist. Astazi, National 24 Plus difuzeaza stiri, filme romanesti si seriale indiene, precum si emisiuni sociale si de divertisment. O parte dintre acestea, cum ar fi "Scoala TV", "Sed Lex", "Un nou mod de viata", "Euroferma", "Specialisti in sanatate" le puteti urmari AICI.
Emisiunile National Tv Plus pot fi urmarite in Romania prin intermediul tuturor societatilor de televiziune prin cablu, satelit si IPTV
Share on Google Plus
  Blogger Comment
  Facebook Comment

3 comentarii:

 1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 2. Seminte Paulownia Tomentosa Hibrid Certificate pentru Romania


  Arborele Paulownia este cunoscut sub numele de “copacul printesei” si si-a castigat renumele prin calitatile sale exceptionale pe care le-a demonstrat in cei 2000 de ani de utilizare in China, fiind arborele cu cea mai rapida crestere din lume.


  Paulownia reprezinta viitorul in ceea ce priveste obtinerea de profit, generarea de energie si nu in ultimul rand ameliorarea starii actuale a mediului inconjurator si ofera posibilitatea de a incepe propria afacere fara a fi nevoie de investitii majore si cu zero riscuri.


  Semintele sunt certificate de catre laboaratoarele Shanghai Herbary Biotechnology si detin certificat de garantie si certificat fitosanitar.

  Oferta seminte paulownia cu 50% reducere, fertilizator si ghid utilizare.
  2000+ Seminte Paulownia Hibrid = 60Ron + transport 14Ron
  1000+ Seminte Paulownia Hibrid = 40Ron + transport 14Ron
  500+Seminte Paulownia Hibrid = 30Ron + transport 14Ron

  Pentru detalii referitoare la oferta de seminte de paulownia si puieti de paulownia consultati siteul www.PaulowniaRomania.Tk . Informatii prin email: paulownianext@yahoo.com sau telefon: 0756455222. Succes!

  RăspundețiȘtergere
 3. Îmi place Național 24 plus. Eu urmăresc Destine rătăcite.

  RăspundețiȘtergere