Share

Hora TV


- https://www.facebook.com/horatvofficial/videos




Hora TV este un post de televiziune cu profil folcloric care emite din Zalau. Televiziunea a fost infiintata in anul 2008 de catre interpretul de muzică folclorică Vasile Coca. In anul 2013 RCS&RDS a devenit actionar al acestei televiziuni prin achizitia a 50% din actiunile Hora TV.
Hora TV îşi propune prin emisiunile sale sa promovezea valorile folclorului romanesc traditional, dar si noua generatie de interpreti de muzica populara.

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comentarii:

  1. Ce bine-mi pare Vladuta ca te vad si pe post de moderatoare. Esti omul potrivit la locul potrivit: spontaneitate, inteligenta si o buna cunoscatoare a fenomenului! Succes Cu drag Geta Man

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe dolce sau telecom functioneaza Hora Tv ???

    RăspundețiȘtergere
  3. As vrea sa fc o dedicatie speciala pt parinti mei cum pot fc

    RăspundețiȘtergere
  4. Bună seara aș vrea să fac o dedicație pentru scumpul și frumosul meu soț care astăzi împlinește frumos la vârsta de 51 de ani aș vrea să aș vrea o melodie cu la mulți ani din partea dumneavoastră cu cine doriți dumneavoastră pentru iubitul meu soț pentru anișorii lui frumoși pentru ziua lui frumoasă de naștere mi aș dori o melodie cu la mulți ani care o doriți dumneavoastră la alegere Vă mulțumesc frumos din inimă și suflet la revedere cu stimare și respect mă numesc Ionela și vă sun din municipiul Brad județul Hunedoara și mă numesc steluță Ionela Mihaela și soțul meu se numește Steluța lui Sorin și doresc pentru el o melodie cu la mulți ani la mulți ani soțul meu drag.

    RăspundețiȘtergere