Share

Romania TV Live Online


- http://www.romaniatv.net/live





Romania TV este unul dintre principalele posturi de stiri din Romania. Postul de televiziune a inceput sa emita in 23 octombrie 2011, cand o parte dintre jurnalistii si realizatorii emisiunilor de la Realitatea TV, a ales, sub conducerea lui Sebastian Ghita, sa infiinteze un nou post de televiziune, denumit RTV. Ulterior, datorita faptului ca denumirea "RTV" era marca inregistrata Realitatea TV, postul si-a schimbat numele la 1 decembrie 2011 in Romania TV.
Intr-un timp foarte scurt echipa de jurnalisti Romania TV a fost marita prin aducerea unor nume importante de la alte televiziuni de stiri, exemplul cel mai graitor fiind cooptarea lui Victor Ciutacu. Ca urmare, audienta televiziunii a inceput sa creasca, iar astazi, Romania TV isi imparte cu Antena 3 prima pozitie in topul televiziunilor de stiri din Romania, detronand in timpul evenimentelor importante chiar si televiziunile genreraliste precum Antena 1, Kanal D sau National TV.
Cele mai urmarite emisiuni Romania TV sunt "Editia de seara" cu Victor Ciutacu, "Romania la raport", cu Andreea Cretulescu sau "Newsline" cu Cristina Sincai.
Romania TV este prezenta in grilele tuturor operatorilor de cablu si satelit din Romania.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

15 comentarii:

  1. Buna ziua! Ma numesc Hoanca Romeo si sint din Dr Tr Severin. Pe aceasta cale doresc sa va informez ca miine 19 02 2014 o sa protestez in fata Teatrului din Severin,intre orele 12 14 pt inceput, protest ce il priveste pe D-nul Gigi Becali! Cu rugamintea de a ma adresa Domnului Presedinte Traian Basescu de a-l elibera pe D-nul Gigi Becali! Iar daca o sa fie nevoie o sa intru in greva foamei! Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. https://www.facebook.com/Skin79Romania/photos/a.473330819364472.108683.472987436065477/777587328938818/?type=1&theater

    RăspundețiȘtergere
  3. COMUNICAT DE PRESA
    Asociatia"Depind de noi"
    Asociatia"Prietenii mei"
    Asociatia"Cutu-Cutu in Colaborare cu ONG.-uriile:Asociatia pentru siguranta mediului si a animalelor;Asociatia"Phoenix";Asociatia"Chance-Cares",
    Organizeaza in data de:12-13si 26-27iulie-2014,orele11-18,in parcul Tineretului(langa tarcul amenajat pt.plimbarea cainilor)
    ''TARGUL PENTRU PROTECTIA A ANIMALELOR",
    In cadrul caruia vor avea loc urmatoarele activitati:
    Se vor da in adoptie efectiva sau la distanta caini preluati din adaposturile publice si pisicute abandonate(adoptia la distanta poate fi facuta de catre persoane care isi doresc un animal de companie,dar nu ii pot tine acasa sau nu ii pot oferi personal ingrijire);
    Se distribuie materiale informative cu privire la comportamentul specific al animalelor de companie fara stapan;
    Se distribuie materiale educative privitoare la comuniunea si interactiunea om-animal de companie;
    Se face colecta de hrana care va fi directionata catre adaposturi si refugii private pentru animalele de companie fara stapan,dar si catre adapostul pentru caini fara stapan al Primariei sect.1din str.Odai;
    Se distribuie materiale informative privind importanta sterilizarii,inreg.si indentificarii prin microcipare la animalele de companie precum si reducerea abandonului lor.
    Date de contact:
    Elena Honceriu-tel.0765565212/email-honceriuelena@yahoo.com
    Luminita Radulescu-tel.0755066044
    Marcela Pasla-tel.0766251158.

    RăspundețiȘtergere
  4. chiar asa de disperati sunteti nemernicilor sa dati asemenea emisiuni cu exorcizari facute de fostii securisti ,idiotilor nu mai ma uit la voi si sper sa va inchida cat mai repede ticalosi securisti copii de comunisti

    RăspundețiȘtergere
  5. Acelasi lucru se intampla si cand noi ne ducem in afara.
    Mi s-a intamplat mie acum 5 zile in Praga taximetristul mi-a luat pentru o cursa 40 eur in conditiile in care ar fi trebuit maxim 25 euro dar a profitat ca nu am schimbat euro in aeroport.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dacă psd-ul a ieșit majoritar atunci președintele Romăniei trebuie să fie ION ILIESCU!

    RăspundețiȘtergere
  7. ILIESCU TREBUIE SĂ FIE NOUL PREȘEDINTE AL ROMĂNIEI,DRAGNEA PRI-MINISTRU AL ROMĂNIEI,IAR RUSIA MAMA NOASTRĂ!

    RăspundețiȘtergere
  8. Televiziunile de stiri din Romania, nu sunt decat niste SRLuri, societati comerciale care vand o marfa ,,stricata" care dauneaza grav democratiei si porului jefuit de-o clasa politica corupta si-o klica de HOTI ,,SPECIALI”!

    RăspundețiȘtergere
  9. adevar graiesti necunoscutule ! gand la gand cu bucurie (daca pot sa spun asa)

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamna Iurișnițe e pedofilă ?
    Pleava societății e la conducere.

    RăspundețiȘtergere
  11. Felicitari dna Cretulescu!tineti-o tot asa!

    RăspundețiȘtergere
  12. Am lucrat 7 ani la Petromar. Sunt aceeasi baieti destepti...care capuseaza Romania. Cine i.a dat PETROMAR.ul lui Comanescu?

    RăspundețiȘtergere
  13. Gazul poate fi extras fara costuri suplimentare

    RăspundețiȘtergere
  14. Daca se discuta de pensii de ce dracu declari editie extraordinara cu un popa curvar? emisiunea este facuta de un prost sau de alt prost. Dracu sa va ia!

    RăspundețiȘtergere