Share

B1 TV Live


- https://www.b1tv.ro/live





B1 TV este un post de televiziune axat pe stiri si talk-show-uri politice, sociale si culturale. Istoria B1 TV incepe din anul 2001 cand in luna decembrie a acelui an se lansa Bucuresti 1 TV, un post de televiziune generalist a carui arie de acoperire cuprindea doar capitala Romaniei. Ulterior B1 TV a emis si prin satelit, astfel incat programele sale au putut fi urmarite in intreaga tara. Puitini isi mai amintesc ca in acea perioada B1 TV incerca sa concureze principalele televiziuni generaliste din Romania, Antena 1 sau Pro TV prin emisiuni de divertisment, filme si seriale sau meciuri de fotbal, Mihaela Radulescu, Gabriela Cristea sau Vali Moraru fiind o parte din vedetele care au lucrat la acest post de televiziune. Radu Moraru a fost unul dintre jurnalistii care s-au afirmat la B1 TV, "Nasul" reusind sa devina unul dintre cele mai urmarite talk-show-uri din Romania.
Din anul 2011 B1 TV a devenit un post de stiri, odata cu cooptarea in actionariatul postului de televiziune a lui Sorin Oancea, fost director general al Antena 3
In prezent, emisiunile de baza ale B1 TV sunt "Dosar de politician" cu Silviu Manastire, "Buna, Romania!" cu Radu Buzaianu si Razvan Zamfir, "Se intampla acum" cu Tudor Barbu sau "360 de grade" cu Alina Badic. Una dintre achizitiile importante ale postului de televiziune din ultima perioada este Tudor Musat (ex Digi 24) care prezinta principalul jurnal de stiri al B1 TV. Din 2021 B1 TV emite si in format high definition.

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

29 comentarii:

  1. MAI DOMNILOR DE LA B 1 TV, NU AVETI DE CINE SA VA LUATI NUMAI DE DL. RAED ARAFAT ?
    SANT O PERSOANA CARE URMARESTE APROAPE TOATE STIRILE TV,DAR VOI LASATI DE DORIT IN PRIVINTA UNOR STIRI.DE CE NU MERGETI LA SUBIECT SI CU ALTE POERSOANE ?NU CUMVA SANTETI BASISTI ?RUSINE

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu inseamna ca esti Basist daca vezi ca omu sa sucit.

    RăspundețiȘtergere
  3. b[i,dobitocilor,voi faceti propagandda usl sau usd\!luavar draqu de idioti!nu a veti nici un critic !un adevarat critic,dobitocilor!nici nu realizati cit de mult rau faceti!Dumnezeu sa va bata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din moment ce l-ati adus in studio pe "robert turcescu"..va-ti discreditat definitiv!..scursura aia de r.t. m-ai bine zis,colonelul fara armata,neo- securist,mincinos,etc...

      Ștergere
    2. Din moment ce l-ati adus in studio pe "robert turcescu"..va-ti discreditat definitiv!..scursura aia de r.t. m-ai bine zis,colonelul fara armata,neo- securist,mincinos,etc...

      Ștergere
  4. b1 este cel mai incompetent (transmiteți toaă mascarada lui ponta,LIVE!???? post tv de opozitie(zice el)!realizatori si redactori foarte prosti.chiar dobitoci!reporteri de teren cretini si semianalfabeti,vai mama celor care-si pun sperantele in voi ,sa informati CORECT!sunteti jalnici,daca nu,chiar proști de-a binelea)!fiti atenti la alde Pușcălău,Turcescu( ăsta chiar este obsedat de adevărul lui(zbiară,gesticulează, ca un dement)un caraghios(ceva mă face să cred că-i pare rău după emisiune,dar nu se poate abține)!cu ce sunteți ALTFEL?e sâmbătă,ziua de după IZVORUL TĂMĂDUIRII!e vai și amar de noi!

    RăspundețiȘtergere
  5. De doi ani si mai bine ne-ati disperat cu Ponta si Antonescu.Am ajuns la concluzia ca daca vor castiga acesti tineri comunisti si presedentia tarii , o mare vina o aveti si voi ca le-ati facut atata reclama (adevarat ca nu pozitiva).Electoratul lui Ponta , la cata cultura generala are , va vota cu el pt ca sunt obisnuiti sa gandeasca altii pentru ei .De cate ori incep stirile sau oricare alta emisiune , jumatate e rezervata lui Ponta si clanului sau de banditi.Mai schimbati placa ca sigur nu sunt unica persoana care nu vrea sa mai auda de acesti nemernici.

    RăspundețiȘtergere
  6. Urmaresc cu interes emisiunile dvs. Il studiez de mult timp pe hotul acesta de Voiculescu.Chiar astazi l-am urmarit intr-o emisiune de stiri,unde aparea smerit,ca o curva care s-a vandut pe bani multi si acum invoca faptul ca ar fi facut-o din placere ,din moment ce ne spune (crezand,probabil ca il si credem ) ca ar fi sarac ! Poate ,dupa ce dl. mare profesor Gh. Mateut ,chinuindu-se sa-i repare himenul,in fata instantei,va fi recunoscut de aceasta drept fata mare !!!!????!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. M-am hotarat sa dau o mare lovitura,sa ma pricopsesc !!!
    Dupa ce am vazut ca se poate ,m-am hotarat !!!
    Am ajuns la concluzia ca ,asa trebuie procedat intr-o tara care a cazut pe mana unor impostori,hoti intelectuali ,hoti de drumul mare ,care sub aparentele de mari intelectuali isi vad bine-merci de interesele lor,imbatandu-ne cu apa rece ca,vezi Doamne, sufera pentru poporul acesta,de multe ori stupid !!!!
    Am suficient material ,ca sa pot scrie o carte,dupa modelul lui Nastase,sperand ca instanta va tine cont de activitatea mea ,,intelectuala" si-mi va da,in loc de 5 ani,vreo 6 luni !!!
    Imm ? Ce parere aveti? Merita ?
    Domnule Turcescu,va admir curajul si perseverenta !
    Va rog sa continuati ,cu acelas ton acuzator !Poate reusiti sa sensibilizati prostimea asta, care nu este capabila sa vada decat cat in varful nasului !

    RăspundețiȘtergere
  8. Pana acum tara a fost salvata .Daca reusea lovitura de stat din 2012 , acum eram deja un stat ca Ukraina in vremea lui Ianukovici , legea amnistiei era data de mult si toti banditii si hotii erau in parlament, toate institutiile statului erau deja confiscate si lucrau acum deja in favoarea hotilor , iar toate televiziunile si ziarele opozitiei deja erau inchise.
    Toate legile tarii vor fi schimbate in favoarea lor prin abuzuri de nedescris si minciuni ordinare.
    Opozantii vor fi denigrati, marginalizati, intimidati, redusi la tacere si bagati in anonimat sau la inchisoare .

    In politica si in mod special in P.S.D.au intrat javre fara Dumnezeu al caror singur dumnezeu este banul. Niste excroci care nu se gandesc si nici nu au de gand sa faca vreodata ceva pentru tara si al caror singur scop e sa fure ei cat mai mult si sa insele poporul prin regula :
    "Desteptul promite si prostul trage sperante".
    Dar nu este vorba de "destepti " ci de niste jeguri umane – de niste gunoie nenorocite.
    Acestia abia asteapta sa mai castige ceva putere si sa prinda momentul cand vor putea sa dea legea aminstiei si gratierii cand i-si vor scoate colegii si prietenii hoti si excroci din puscarii pentru ai aduce alaturi de ei.
    Metodele prin care vor sa puna mana pe toata tara sunt metodele stalinisto-comuniste modelul fiind cel prin care au facut-o comunistii Romani si Rusi dupa razboiul din 1944.
    Vor sa puna mana pe toate instituriile importante ale statului prin trecerea lor sub comanda guvernului si numirea de catre primul ministru a persoanelor in fruntea tuturor institutiilor statului
    institutii in fruntea carora vor fi pusi hotii, excrocii si banditii tarii toti prostii si slugarnicii.
    Studiati toate actiunile intreprinse de catre acestia de a lungul timpului incepand de la lovitura de stat prin care s a incercat debarcarea lui Basescu in 2012 .. Studiati si o sa intelegeti
    P.S.D. este Cancerul Romaniei si toti hotii, nemernicii si excrocii grobieni ai acestei tari s-au afiliat sau au intrat de-a lungul timpului in acest partid.
    Aceasta mafie a hotilor se afla si a penetrat toate structurile statului incepand de la Primarii, Politii, Procuraturi, Judecatorii , si in general in toate structurile de comanda ale localitatilor si statului, structuri care conduc si produc bani.
    Oamenii cinstiti , seriosi si bine intentionati din tara care au vrut sa intre in aceste partide si in politica in general pentru a face ceva pentru tara si pentru popor nu au putut chiar daca au incercat . Cind au intrat in partide au dat acolo peste excrocii si hotii care erau uniti si care sunt foarte rai si tupeisti si care erau mai puternici prin unirea si perversitatea lor.
    Oamenii cinstiti au fost marginalizati ridiculizati si neutralizati de aceste gunoaie obraznice, pana cand, scarbiti au fost obligati sa se retraga.
    In aceste partide si in special in P.S.D se afla numai excroci care cand sunt altii la putere tipa ca din gura de sarpe Hotii , incercand sa arate cum fura altii , dar ei de fapt nu urmaresc decat sa ajunga ei in locul lor pentru a fura si mai mult decat predecessorii lor.

    Coruptii din P.S.D. sunt convinsi ca Ponta le va reprezenta interesele cel mai bine acesta fiind cel mai mare mincinos ordinar dintre ei si cel mai pervers .

    Ponta , acest om , este de la tatal Minciunii. Si este unul din fii sai.

    Treziti-va !, uniti-va si luptati pentru democratie si pentru tara.

    PSD ESTE CANCERUL ROMANIEI - ATENTIE ROMANIA , PERICOL MAXIM

    MANIFEST - CITESTE-L SI DA-L MAI DEPARTE

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce lovitura de stat a fost in 2012? Doamne, cat de spalati pe creier sunt unii!! A fost o actiune a Parlamentului perfect CONSTITUTIONALA, asa cum a confirmat ulterior CC.

    "Coruptii din PSD".... Dar pe la celelalte partide nu avem, nu? Udrea, Pinalti, Falca, etc sunt mari aparatori ai democratiei, nu-i asa?
    Doamne, cat de tampiti sunt unii!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. sunte-ti inculti si incuiati. cei prezenti in emisiune, inclusiv cel care prezint, ar trebui sa mai studieze dosarele si legile inainte de a vorbi. sunte-ti de rasul curcilor.

    RăspundețiȘtergere
  11. Poate "sunteti", d-le analfabet...

    RăspundețiȘtergere
  12. saracutii de voi:(((( nu vedeti esentialul numai greselile minore. iar cele majore pentru voi sunt nule asa cum sunteti si voi - nuli-.

    RăspundețiȘtergere
  13. Sa-i fie rusine lui madam Andronescu . Ea si Dan Ioan Popescu au pus cercetarea pe butuci . Eu in locul ei nu a-si mai aparea in fata lumii .

    RăspundețiȘtergere
  14. Este nenorocire cu PSD-ul asta presedintele asociatiei de proprietari din str. Liviu Rebreanu nr.29 Bl.M36 primeste o indemnizatie de 400 ron / lunar si ce credeti ca face acum : dnul STAN MARIN al nostru este prin bloc cu un reprezentant al primariei si aduna voturi pentru Ponta . Este important pentru ca blocul nostru are un numar de 352 de apartamente . Este ceva incredibil .

    RăspundețiȘtergere
  15. Sasul Joianiss este un tip bolnav de arivitie si lacomie . I-au sticlit in permanenta ochii numai dupa bani incepand cu 1990 cand s-a ocupat si cu traficul de plozi . Este o rusine ca acest politician analfabet sa devina un conducator al romanilor . Poate fi doar a unor borfasi analfabeti portocalii .

    RăspundețiȘtergere
  16. DOMNULE ORCAN , CEI CEE L FRICA SA SEMNEZE ACTE SA PLECE DE ACOLO, DACA E CORECT DE CE LE ESTE FRICA ? INE TINDE LA FUNCTII NU PUNE IN PRIMUL RND SALARIUL ESTE ORGOLIU.AM VAZUT CA SUNT PENSII SI IN JUR DE 3 LEI , DACA ACESTIA POT TRAI DE CE SA NU POTI TRAI CU 1500 CA ESTE O MARE DIFERENTA ATAT TIMP CAT NU POTI SA ASIGURI UN TRAI DECENT CELOR CE TE ALES TU DE CE SA NU FII MULTUMIT IN ACEEASI SITUATIE

    RăspundețiȘtergere
  17. Fratilor cat mai rabdam?Sa iesim in strada masiv ca nu se mai poate .Am iesit pe vremea lui ne Nicu iar acum nu mai aveti curaj?

    RăspundețiȘtergere
  18. Si nu inteleg de ce sunteti anonimi?De cine va e frica?

    RăspundețiȘtergere
  19. D-na Badic aveti ceva cu zodia racului?intodeauna laaceasta zodie sunteti supeficiali fata de celelalte zodii,acum de exempluadormita care ati adus-o la intrbarea ce culoare se potriveste saptamana asta zodiei ea zice mov culoarea murului .batatie de joc la adresa acestei zodii,noroc ca d-l e mai simpatic.nu va mai urmaresc m=ati dezamagit profund.

    RăspundețiȘtergere
  20. in atentia....patronului b1.....intelectualii moderatori....nu cred ca ar trebui sa-si exprime....pareri vis-a-vis de cei ce isi exprima dorinta de a ne imbunatati viata,cu.....cretinitatile ce le vor expune in viitorul parlament.....de exemplu,astazi,ora11,20.....un carciumar psd....repeta cu inversunare ca....guvernul ciolos,,,,nu aaccesat fonduri....euro....0.....ok..... stimatul moderator il aproba cu.....inversunare.....in limita celor 4 clase pe care le am....consider....1-moderatorul sa se limiteze doare la....profesia sa si nu sa faca ....intariri la ce afirma......invitatul....2- din pacate,reprezentatii.....din constanta.....sunt carciumari-sponsori.prieteni cu.....mazare....cu studii completate pentru a accede la......doctorat comform....innaintasilor......la....academia.....de renume mondial.....

    RăspundețiȘtergere
  21. stimati....cercetatori ai.....adevarului.....ce spuneti,daca....coldea prezinta acele acte de decontare false drept dovada aunui fals a lui ghita.....si nu au fost prezentate sri-ului ca decont......oare se poate.....am 4 clase si sunt.....stupefiat de faptul ca aveti....inteligenta tradusa in....facultati si doctorate pe care le tineti pe....piept,dar.....intelectual aveti....lacune MARI......

    RăspundețiȘtergere
  22. O să vă pierdeți spectatorii dacă îl mai folosiți pe calamitatea de Tudor Barbu. Unde la-ți găsit pe neisprăvitul ăsta?

    RăspundețiȘtergere
  23. Domnilor cu functi inalte se pare ca vreti sa ginxiti pt.toata lumea invatati-va copii vostri de viata sexuala si lasati fiecare parinte sa -si educe copilul asa cum doresc eu nu red ca parinti vor rau copilului lor ca si noi la rimdu nostru am fost copii si nu am avut la scoala ore speciale de sexualitate si nu am ajuns sa ne prostituam si sa face avorturi si domnu asta pshiolog sa vorbeasca in numele lui si pt.copii lui este strigator la cer ce ati putea vorbi cu un copil de 8 ani de sex?

    RăspundețiȘtergere
  24. Pe zi ce trece ,cu dn Sorina ,vă apropiați de realitatea tv

    RăspundețiȘtergere
  25. Femeile de serviciu de la MAI au spor de informatii clasificate desi nu lucreaza cu astfel de informatii

    RăspundețiȘtergere