Share

Curier TV







LIVE 2:



Sursa: http://www.curiertv.ro/tv-online.html



Curier TV este o televiziune locala din judetul Arges infiintata in 2011, care face parte din trustul de presa "Curierul Zilei", condus de Marilena Baraţă. "Televiziunea sufletului tau" si-a propus de la inceput sa aduca in casele argesenilor cele mai noi si obiective informatii despre activitatea comunitatii locale, reusind sa se impuna pe piata televiziunilor din judet. Cela mai apreciate emisiuni Curier TV sunt „Marilena Baraţă în direct“, „Info Curier“ cu Dragoş Baraţă, „Omul sfinţeşte locul“ cu Andreea Mihai sau „Medicul de serviciu“ cu Claudia Badea.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comentarii:

  1. daca sunteti impartiali abordati si modul de arestare al ex-baronului de Arges-Constanti Nicolescu si modul cum a fost ridicat ca la plimbare din domiciliu.
    Potrivit procedurii privind imobilizarea persoanelor, "incatusarea este o masura politieneasca de prevedere si siguranta care consta in aplicarea catuselor pe incheietura mainilor unei persoane, in scopul limitarii mobilitatii fizice a acesteia".

    Incatusarea se efectueaza obligatoriu asupra celor urmariti, retinuti, condamnati si arestati preventiv, pe timpul transferarii sau al escortarii, precum si in alte situatii, cum ar fi cele in care persoanele se manifesta agresiv si sunt violente sau daca, din cauza starii psihice in care se afla, prezinta pericol pentru viata si integritatea lor corporala, a politist sau a altor persoane.

    "Catusele se aplica in asa fel incat sa nu duca la ranirea sau vatamarea integritatii corporale a celui imobilizat. Catusele se scot numai daca a intervenit imbolnavirea grava a persoanei, pentru ca aceasta sa mearga la toaleta, pe timpul servirii mesei, precum si la depunerea acesteia in locurile de detinere, sub supravegherea atenta in acest timp", potrivit procedurii privind imobilizarea persoanelor.

    RăspundețiȘtergere
  2. mare galagie in studio!! va certati nu comentati !! strigati peste gard unul la altul ca niste tate !

    RăspundețiȘtergere