Share

Termeni si conditii

1. Prezentul regulament, impreuna cu documentele mentionate in cuprinsul lui, stabileste Conditiile de utilizare ("Termenii de utilizare"), in care poate fi folosit site-ul telenet-live.com – “Site-ul").
Va rugam sa cititi cu atentie acesti Termeni de utilizare inainte de utilizarea site-ului. Prin utilizarea acestui site, declarati faptul ca sunteti de acord cu Termenii de utilizare si ca sunteti de acord cu respectarea acestora. Daca nu sunteti de acord cu Termenii de utilizare, va rugam sa va abtineti de la utilizarea site-ului.

2. Termenii de utilizare pot fi modificati in orice moment prin modificarea prezentului regulament. Va rugam verificati periodic prezenta pagina pentru a afla oricare dintre modificari, acestea fiind obligatorii. Unele dintre dispozitiile prezentului regulament vor putea fi inlocuite de catre dispozitii sau notificari publicate in alta parte pe Site.


Reguli de utilizare


3. Clauzele urmatoare stabilesc conditiile in care aveti acces la Site si se aplica tuturor celor care folosesc Site-ul.

4. Folosirea Site-ului presupune acceptarea si acordul de a se supune tuturor Termenilor de utilizare, inclusiv a Regulilor de utilizare de mai jos.


5. PUTETI FOLOSI SITE-UL SI CONTINUTUL EXCLUSIV IN SCOPURI LEGALE. Nu veti putea folosi site-ul si/sau Continutul:

a. In orice alt mod altul decat scopul in care a fost permis accesul;
b. In orice mod care incalca orice lege sau regulament local, national sau international;
c. In orice mod care este ilegal sau fraudulos sau care are un scop sau efect ilegal sau fraudulos;
d. In scopul transmiterii cu buna stiinta a oricaror date, trimiterii sau incarcarii oricaror materiale care contin virusi, programe spion (Trojan horses, worms, time-bombs, keystroke loggers, spyware, adware) sau orice alt fel de programe nocive sau coduri de computer similare, concepute pentru a afecta negativ functionarea programelor de calculator sau a hardware-ului.

6. De asemenea sunteti de acord:

a. Sa nu utilizati Continutul site-ului pentru alte scopuri decat cel pe care accesul a fost acordat.
b. Sa nu reproduceti, duplica, copia sau revinde oricare parte a Site-ului sau Continutului cu incalcarea dispozitiilor prezentului regulament.
c. Sa nu accesati fara sa aveti autoritatea, sa nu interveniti, sa deteriorati sau sa distrugeti:
- orice parte a Site-ului sau a Continutului;
- orice echipament sau retea pe care Site-ul sau continutul este gazduit;
- orice program de calculator folosit in punerea la dispozitie a Site-ului sau a Continutului;
- orice echipament sau retea sau program de calculator detinut sau folosit de o terta parte.

Exactitatea Informatiilor postate


7. Folosirea oricarui material din continutul site-ului se face pe riscul dvs exclusiv, Telenet neputand fi facut respunzator. Telenet nu garanteaza exactitatea informatiilor. Oricare dintre materialele din Continutul Site-ului pot fi invechite/depasite, iar Telenet nu are nicio obligatie de a actualiza oricare dintre materiale.

Cum functioneaza Telenet


8. Telenet se constituie intr-o baza de date a televiziunilor cu sau fara emisie on-line din Romania si strainatate.

9. Telenet ofera si posibilitatea de a urmari o parte din aceste canale IN DIRECT, fiind vorba NUMAI de streamuri TV oficiale obtinute de pe site-urile acestor televiziuni. Aceste televiziuni sunt marcate pe site-ul Telenet cu semnul “LIVE”


10. Telenet nu ofera servicii IPTV


11. Telenet nu ofera servicii contra-cost


12. Telenet nu emite niciun stream

- Telenet gazduieste pe site o parte din streamuri, ele fiind preluate de pe site-urile televiziunilor respective in urma acordurilor cu acestea (in unele cazuri) sau de pe site-uri ce ofera posibilitatea preluarii streamurilor prin "cod embed" - Youtube, Ustream, Justin TV, etc (in alte cazuri);
- Acolo unde nu exista acorduri cu televiziunile respective, Telenet nu gazduieste pe site streamul respectiv ci ofera printr-un link, acces direct catre site-ul ce contine emisia live a acelei televiziuni;
- Nu toate posturile TV emit online 24 de ore din 24, neexistand intotdeauna drept de transmisie online pentru filme, seriale sau evenimente sportive;
- Orice intreruperi de semnal sau defectiuni in cazul streamurilor se datoreaza EXCLUSIV proprietarilor acestora, Telenet neavand niciun control asupra lor.

13. Daca sunteti proprietarul / administratorul unei televiziuni / stream / site si nu doriti ca streamul sa fie prezent in paginile noastre, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la telenet777@yahoo.com sau folositi formularul de contact de pe site: http://www.telenet-live.com/2011/01/loading.html


14. Telenet ofera posibilitatea de a urmari inregistrari ale unor emisiuni difuzate de posturi TV din Romania si strainatate. Acestea sunt marcate pe site-ul Telenet cu semnul “Recorded”. Mecanismul de vizionare a acestor emisiuni este printr-un link ce ofera acces direct catre site-ul televiziunii respective ce contine sectiunea “Video” sau “Emisiuni”


15. Telenet ofera posibilitatea de a urmari inregistrari ale unor show-uri difuzate de posturi TV din Romania. Acestea sunt marcate pe site-ul Telenet cu semnul “Show”. Mecanismul de vizionare a acestor emisiuni este printr-un link ce ofera acces direct catre site-ul televiziunii respective ce contine sectiunea dedicata acelui show


16. Telenet ofera acces la stiri din domeniul Media si divertisment (Horoscop) urmare a unui parteneriat incheiat intre Telenet si site-ul Astrocafe.ro


Virusi, Infractiuni de hacking si alte infractiuni


17. Este interzisa folosirea abuziva a site-ului prin introducerea cu buna stiinta de virusi, programe spion (Trojan horses, worms, time-bombs, keystroke loggers, spyware, adware) sau alte materiale daunatoare. Este interzis sa incercati sa obtineti accesul neautorizat la site, la serverul pe care este stocat site-ul sau pe orice alt server, computer sau baza de date conectat la site. Este interzis atacul site-ului prin intermediul unui atac „denial-of-service” sau „distributed denial-of service”.

18. Telenet nu va fi facut raspunzator pentru orice pierderi sau daune cauzate de un atac denial-of-service, virusi sau alte materiale nocive tehnologic care pot infecta calculatorul dvs., programele de calculator, datele sau alte materiale de proprietate ca urmare a utilizarii de catre dumneavoastra a Site-ului sau a descarcarii de orice material postat pe Site, sau pe orice site legat de acesta.


Link-uri catre Site


19. Link-urile catre Site sunt binevenite. Sunteti liber de a stabili o legatura hypertext la Site, inclusiv link-uri catre pagina relevanta a Site-ului

20. Pentru schimburi de link-uri / bannere, contactati-ne la telenet777@yahoo.com sau folositi formularul de contact de pe site: http://www.telenet-live.com/2011/01/loading.html


Link-uri de pe Site


21. In cazul in care Site-ul contine link-uri catre alte site-uri si catre materiale furnizate de terte parti, aceste link-uri sunt prevazute exclusiv pentru informarea dumneavoastra. Telenet nu are niciun control asupra continutului acestor site-uri sau materiale, si nu are nicio responsabilitate asupra lor sau pentru orice pierderi sau daune care pot aparea din utilizarea lor de catre dumneavoastra.

Nelamuriri


22. Daca aveti orice nelamurire cu privire la continutul Site-ului sau considerati ca drepturile dumneavoastra de proprietate intelectuala au fost incalcate, va rugam sa contactati telenet777@yahoo.com sau folositi formularul de contact de pe site: http://www.telenet-live.com/2011/01/loading.html. Vom face tot posibilul pentru a raspunde si / sau pentru a lua masuri in ceea ce priveste un astfel de Continut sau materiale, intr-o perioada rezonabila de timp.
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comentarii: