Share

TVR 1 Live Online



http://www.tvrplus.ro/live/tvr-1



TVR 1, prima televiziune aparuta in Romania, a inceput sa emita in data de 31 decembrie 1956. Folosita dupa 1965 ca instrument de propaganda al cuplului dictatorial Elana si Nicolae Ceausescu, TVR a reusit, odata cu transmisiunea in direct a Revolutiei Romane din 1989, sa-si obtina libertatea editoriala si sa-si diversifice constant grila de programe.

Raman in amintirea publicului din Romania, emisiuni ca “Robingo”, “Feriti-va de magarus”, “Ceaiul de la ora 5”, “Ploaia de stele” si bineinteles, emisiunea care a avut constant cele mai mari audiente, “Surprize surprize” cu Andreea Marin. De asemenea, reluarea serialului “Dallas”, dar si difuzarea primei telenovele din Romania “Sclava Isaura” s-au bucurat de un mare succes. “Twin Peaks”, “Mostenirea familiei Guldenburg” sau serialul cehesc “Ambulanta” au fost si ele foarte vizionate in anii 90.

In prezent, desi a pierdut in ultimii ani lupta pentru audiente cu posturile particulare din Romania, precum Pro TV, Antena 1, Kanal D sau National TV, TVR 1 reuseste sa aiba un public constant, una dintre emisiunile cele mai urmarite fiind “Vedeta populara”, prezentata de Iuliana Tudor. Cele mai longevive emisiuni ale TVR 1, “Viata satului” si “Teleenciclopedia” se bucura si astazi de apreciere. Partea de talk-show politic, social si cultural este acoperita de emisiuni precum "Tema zilei", “Ne vedem la TVR”, “Garantat 100%”, “Profesionistii” si “Prim plan”.

TVR 1 ramane televiziunea care reuseste sa acopere cea mai mare parte a teritoriului Romaniei, prin reţeaua terestră digitala, prin satelit, prin DVB-Terestru si prin intermediul televiziunilor prin cablu. Din 2019 programele TVR 1 pot fi urmarite si in format High Definition.




Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

17 comentarii:

  1. Bravo TVR 1 pentru inițiativa de a da și știri pozitiv creative. Românii sunt sătui până peste cap de știrile de groază sau de toată groaza.(crime,droguri,prostituție,manifestări de huliganism,furturi bătăi oferite gratuit de țiganii care nu plătesc curentul,gazul, cablul, bașca mai primesc și bani de la stat cică sunt defavorizați.Are cineva curajul să dea sumele reale ce se dau anual țiganilor din România ? Să
    nu-mi spună că se numesc romi . Această denumire ar trebui scoasă din denumirea lor și nu ar strica să se afle persoana sau persoanele care au legiferat acesta denumire
    deoarece este o jignire la adresa poporului român și chiar a țărilor latine. În Franța le spun gitanes și nu se supără, la fel în Spania,Portugalia,Italia. Numai la noi în România se simt jigniți dacă îi numim țigani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numai de tigani nu aveți loc! Nu îți este rușine??uitați ce fac politicienii cu tara cât fura,și aia sant toții țiganii?din cauza țiganilor o duc români rău..deschide-ți ochi și creierul sa puteți vedea realitatea.toata viata ta tea deranjat oameni din jurul tău, care au avut sau sa descurcat.de aia ești frustrat..

      Ștergere
  2. Dati-l afara pe ala de la compartimentul sport.Isi bate joc.Habar nu are sa faca un clasament la fotbal

    RăspundețiȘtergere
  3. COMUNICAT DE PRESA
    Asociatia"Depind de noi"
    Asociatia"Prietenii mei"
    Asociatia"Cutu-Cutu in Colaborare cu ONG.-uriile:Asociatia pentru siguranta mediului si a animalelor;Asociatia"Phoenix";Asociatia"Chance-Cares",
    Organizeaza in data de:12-13si 26-27iulie-2014,orele11-18,in parcul Tineretului(langa tarcul amenajat pt.plimbarea cainilor)
    ''TARGUL PENTRU PROTECTIA A ANIMALELOR",
    In cadrul caruia vor avea loc urmatoarele activitati:
    Se vor da in adoptie efectiva sau la distanta caini preluati din adaposturile publice si pisicute abandonate(adoptia la distanta poate fi facuta de catre persoane care isi doresc un animal de companie,dar nu ii pot tine acasa sau nu ii pot oferi personal ingrijire);
    Se distribuie materiale informative cu privire la comportamentul specific al animalelor de companie fara stapan;
    Se distribuie materiale educative privitoare la comuniunea si interactiunea om-animal de companie;
    Se face colecta de hrana care va fi directionata catre adaposturi si refugii private pentru animalele de companie fara stapan,dar si catre adapostul pentru caini fara stapan al Primariei sect.1din str.Odai;
    Se distribuie materiale informative privind importanta sterilizarii,inreg.si indentificarii prin microcipare la animalele de companie precum si reducerea abandonului lor.
    Date de contact:
    Elena Honceriu-tel.0765565212/email-honceriuelena@yahoo.com
    Luminita Radulescu-tel.0755066044
    Marcela Pasla-tel.0766251158.

    RăspundețiȘtergere
  4. În mai 1975, secretara organizației PCR din redacția SCÎNTEIA TINERETULUI, tovarășa Lucia Hosu Longin,. mă invita afară din ședința de partid în care ceream să se pronunțe colegii mei asupra concedierii mele pe motiv de necorespundere la criteriile cerute unui jurnalist de partid.După doi ani Tribunalul Suprem al RSR mă reintegra în funcție cu plata retroactivă a salariilor pierdute, iar Lucia Hosu se ocupa în redacția culturală a TVR de Cântarea României. Cu același talent, cu aceeași osatură stilistică și de limbaj pe care le va folosi peste ani pentru a realiza Memorialul durerii, în care singurele personaje adevărate sunt victimele.Așa că de ce ne-am mira că astăzi își sprijină colegii de la Antene și înfierează cu mânie proletară orice jurnalist care nu înțelege să i se alăture.

    RăspundețiȘtergere
  5. ce dracu faceti voi Baaaaaaaa! Osingura emisiune buna ati avut si voi si ati densfintato.DE CE DESFINTATI BIZIDAY RUSINEEEEEE.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dragi mei ma numesc Elena vreau sa incep cu un multumesc tuturor care citesc acesta mica scrisoare cu rugamintea numai daca si sper sa-mi luati in considerare cea ce scriu eu.Incep cum am vazut transmisinea de la Brad cu Iuliana Tudor avand invitat pe stimatul domn un mare artist si preot care este foarte apreciat de enoriasi Cristian Pomohaci,a-si dori daca a-ti putea chema mai des in tv poate asa lumea se vor indrepta mai mult catre biserici,si catre bunul Dumnezeu.Eu una la problemele care sunt vroiam sa abandonez credinta ,cu rugamintea a unei colege am ascultat cantecile de la Brad ,a urmat si cantecul cui sa-mi plang durerea .Va spun drept m-am speriat ma-am intrebat ce am facut cum sa ma indepartez de Dumnezeu ,si asta ii datorez domnului Cristian Pomohaci.Eu acum nu va impun ramane la dorinta dv numai daca se poate ,au asa m-am gandit o emisiune cu Stimatul domn Cristian daca ar vorbi si canta cantece religioase ,va spun nu exista cantareti si preoti ca el ,eu va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  7. Rusine pentru emisiunea electorala din aceasta seara. Romanii au fost jigniti atat de absenta unui candidat, cat si de modul in care se se face moderarea prezentarii programelor candidatilor. Rusine cu R mare.

    RăspundețiȘtergere
  8. Felicit TVR pentru emisiunile educative, culturale, istorice !
    Într-adevăr contribuie la educația oamenilor... tineri sau mai puțin tineri.
    În mod deosebit îmi plac emisiunile de teatru, folclor, muzică ușoară, ”care ne întorc în timp”, ne aduc aminte de minunatele talente care ne-au încântat sufletele.
    Vineri seara, 28 II a.c., a fost reluată o emisiune a doamnei Iuliana Tudor, în care tineri cântăreți au interpretat muzică ușoară de altă dată, din tinerețea mea.
    M-a durut sufletul că nu am prins decât sfârșitul---nu am știut programul--dar ”Inima-i un telefon” mi-a înrourat ochii, prin simplitatea ei, dulceața melodiei și aducerile aminte.
    VĂ MULȚUMESC!

    RăspundețiȘtergere
  9. bravo TVR pentru streamul doar pe teritoriul romaniei... desteapta decizie. asigurati-va ca cei plecati din tara... tot plecati o sa ramana

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu inteleg cum e posibil ca o domnisoara needucata sa transmita in direct nimicuri despre inceperea anului scolar IN TIMP CE SE INTONEAZA IMNUL DE STAT!!!Nu se face asa ceva!

    RăspundețiȘtergere
  11. Mai schimbati invitatii de la Romania 9-aceeasi Cristoiu,Pieleanu care nu spun mare lucru...

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna ziua!As vrea sa va rog sa dati serialul DALLAS ca daca stam acasa ar fi frumos,si multi oameni in varsta ar sta in casa.Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  13. Se cauta doar vinovati, cauza reala a deceselor este lipsa tratamentelor, mai exact lipsa medicamentelor din spitale, farmacii si chiar pt medicii de familie!!! Dacă le pasa de oameni asa cum afirmat, ar trebui tratatii toti pacientii!
    Am o intrebare importanta pt invitatii:
    De ce nu se achizitioneaza medicamente pt populatie???

    RăspundețiȘtergere
  14. Domnul de la CNA acapareaza emisiunea, nu mai este dezbatere!
    Vrea sa impună vechea dictatura comunista!

    RăspundețiȘtergere