Share

TV Sud

- https://s1.live-stream.ro/WebRTCApp/play.html?name=118334672595255049029831



URMARITI SI ALTE POSTURI DE TELEVIZIUNE DIN Judetul GORJ 
URMARITI POSTURI DE TELEVIZIUNE DIN ALTE JUDETE  



TV Sud, televizune regionala ce emite din 2011 din studioul din Targu Jiu, se adreseaza telespectatorilor din judetele Gorj, Mehedinti, Dolj si Valcea. „Jurnalele de stiri” ale postului se bucura de cea mai mare audienta pe plan local, datorita materialelor prezentate in exclusivitate si anchetelor realizate. Grila de programe are un caracter variat, incluzand emisiuni cum ar fi: „Dosar de presa”, „Vocea cetateanului”, „Lumea copilariei”, „ Alternative” , „Credo”, „Sfatul medicului”.
Pentru 2016 TV Sud si-a propus sa inaugureze inca un studio in Craiova. Postul tv beneficiaza si de un Fly tv, pentru transmisiunile in direct care se realizeaza.
Sud FM se alatura demersului de prezentare a realitatii gorjene, putand fi urmarit de radioascultatori pe frecventa 92.3 MHz. TV Sud si Sud FM apartin societății Sud Media Production, deținută de Ionuț Răitaru, cel care în 2011 i-a cedat lui Sebastian Ghiță licența RTV pe care a fost lansat România TV.

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comentarii:

  1. nu va primeste nimeni la munca in EUROPA- - PASAPORT DE TURIST BIOMETIC SI INVITATIE IN UE MAXIM 3 LUNI E LEGEA IN UE , e plin de tiganiti din romania cu identitati de siria irak afganistan siria etc tiganimea imputita garda de fier facuta de SIE si SRI crima organizata din romania PKK -ETA islamista

    RăspundețiȘtergere
  2. STATI CALMI , VOI DATI MANCARE LA CAINII COMUNITARI SI OAMENII MOR DE FOAME
    EUROPA SE BATE CU CAINII COMUNITARI CERSETORII LUI ION TUDOR SI MARIA VON GAOZ

    NU VINE NIMENI SA INVESTEASCA IN EUROPA DIN TIGANI SI HOTI SI CERSETORI NU VA SCOATE NIMENII , ORICAT II STERILIZATI TOT ACEASI SITUATIE VA VENII , FACETI ADAPOZTURI LA CANINI SI AOMENII IN ROMANIA DORM PE STARDA

    RăspundețiȘtergere