Share
loading...

TV Sud
Sursa: http://www.tvsud.ro/tv-sud-live#.U1-pO1V_uWM

URMARITI SI ALTE POSTURI DE TELEVIZIUNE DIN Judetul GORJ 
URMARITI POSTURI DE TELEVIZIUNE DIN ALTE JUDETE  TV Sud, televizune regionala ce emite de 5 ani din studioul din Targu Jiu, se adreseaza telespectatorilor din judetele Gorj, Mehedinti, Dolj si Valcea. „Jurnalele de stiri” ale postului se bucura de cea mai mare audienta pe plan local, datorita materialelor prezentate in exclusivitate si anchetelor realizate. Grila de programe are un caracter variat, incluzand emisiuni cum ar fi: „Dosar de presa”, „Vocea cetateanului”, „Lumea copilariei”, „ Alternative” , „Credo”, „Sfatul medicului”.
Pentru 2016 TV Sud si-a propus sa inaugureze inca un studio in Craiova. Postul tv beneficiaza si de un Fly tv, pentru transmisiunile in direct care se realizeaza.
Sud FM se alatura demersului de prezentare a realitatii gorjene, putand fi urmarit de radioascultatori pe frecventa 92.3 MHz. TV Sud si Sud FM apartin societății Sud Media Production, deținută de Ionuț Răitaru, cel care în 2011 i-a cedat lui Sebastian Ghiță licența RTV pe care a fost lansat România TV.

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

loading...