Share

Digi 24 Live


- https://www.digi24.ro/live/digi24






Digi 24 este un post de televiziune de stiri care apartine companiei RCS&RDS. Postul a fost lansat in data de 1 martie 2012, initial doar in grila de televiziune prin cablu a RCS-RDS, ulterior aparand si in grilele celorlalti operatori (Vodafone, Telekom, Ines, Orange TV), datorita deciziei CNA de intrare in lista must carry.
In ultimii ani, Digi 24 a inregistrat cresteri spectaculoase de audienta, datorate in special cooptarii unor jurnalisti consacrati precum Cosmin Prelipceanu, Claudiu Pandaru, Stelian Muscalu sau Florin Negruțiu. De asemenea, gazetarul Cristian Tudor Popescu a devenit in ultima perioada o prezența constanta in emisiunile postului de stiri.





loading...

Imagine Live:
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comentarii:

  1. Ma asteptam la orice, dar sa vad la acest post lingaii lui vantu, nu credeam ca am sa-l ascult din nou pe prelipceanu,zoaiecescu ,stan ,etc.Pe laga lingai sunt si multi slab pregatiti.M-am lamurit, v-a scot acum din memorie,si poate ma abonez la alt operator de cablu....

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu cred ca tu esti singurul lingau, gicui,spui numa' prostii mai bine recunoaste ca te roade invidia. RCS&RDS rullz :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. Daca tot te dai englez, Cupoane, se scrie "Romanian" cu 'R', nu 'r'. In rest, condoleante tuturor fanilor Digi. Asa post TV, asa telespectatori.

      Ștergere
  4. Eu zic sa va uitati la antena 3 ca acolo sun cele mai mari valori ale Romaniei care ling in cur mafiotii din PSD

    RăspundețiȘtergere
  5. Bună dimineața, mă numesc Sorin Leibovici, locuiesc în Israel, și urmăresc de câteva luni bune DIGI24 online, pe Internet, în mod permanent. De ieri seara, 29 aprilie, nu mai recepționez programul și sunt anunțat că există o problemă de crossdomain. Ce mă sfătuiți să fac?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.microsoft.com/en-nz/store/p/digi24-live/9nblggh5nxck
      poti descarca aplicatia de aici, merge ok! Salutari si numai bine

      Ștergere
  6. Am avazut si considerat prima data o scarba....deputat Ciofu...nu vre a nimic pemtru culturs si batrsssni.....:(

    RăspundețiȘtergere
  7. Uitându-ma la stirile de pe postul dv. (Daca doresc stiri obiective ,vă urmăresc şi vă felicit pt. obiectivitate) nu ma pot abține să exprim cåteva cuvinte cu privire la închinate la moaşte.Când sunt întrebați oamenii ce fac la moaşte ei se exprimă "mergem să ne închinăm la moaștele.....". Este strigător la cer. Toți sunt credincioşi dar nimeni nu se roagă la Dumnezeu ,se roagă la morți. Aceasta este idolatrie şi biblia spune ca cei care practica idolatrie nu vor moşteni Împărăția lui Dumnezeu. Oameni de plâns. Scuzati-mi indignarea. Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere