Share
loading...

Digi 24 Live

- http://www.digi24.ro/tv/live

Imagine Live:LIVE Gala Premiilor Oscar


Digi 24 este un post de televiziune de stiri care apartine companiei RCS-RDS. Postul a fost lansat in data de 1 martie 2012, initial doar in grila de televiziune prin cablu a RCS-RDS, ulterior aparand si in grilele celorlalti operatori (UPC, Telekom, Ines, Orange TV), datorita deciziei CNA de intrare in lista must carry.
Incepand cu 2013 au fost lansate si 8 posturi Digi 24 regionale in Iaşi, Timişoara, Oradea, Constanţa, Cluj-Napoca, Braşov, Galaţi si Craiova, grilele de programe ale acestor posturi de televiziune cuprinzând stiri si informatii locale (10%) si preluari ale Digi 24 (90%).
In ultimii ani, Digi 24 a inregistrat cresteri spectaculoase de audienta, datorate in special cooptarii unor jurnalisti consacrati precum Cosmin Prelipceanu, Adriana Muraru, Radu Paraschivescu, Sanda Nicola, Moise Guran sau Tudor Musat. De asemenea o crestere importanta a numarului de telespectatori s-a produs prin venirea de la TVR a lui Dragos Patraru cu a sa "Stare a natiei".
Digi 24 HD si Antena 3 HD sunt deocamdata singurele televiziuni de stiri cu emisie High Definition

loading...
Share on Google Plus
  Blogger Comment
  Facebook Comment

5 comentarii:

 1. Ma asteptam la orice, dar sa vad la acest post lingaii lui vantu, nu credeam ca am sa-l ascult din nou pe prelipceanu,zoaiecescu ,stan ,etc.Pe laga lingai sunt si multi slab pregatiti.M-am lamurit, v-a scot acum din memorie,si poate ma abonez la alt operator de cablu....

  RăspundețiȘtergere
 2. Eu cred ca tu esti singurul lingau, gicui,spui numa' prostii mai bine recunoaste ca te roade invidia. RCS&RDS rullz :D

  RăspundețiȘtergere
 3. Răspunsuri
  1. Daca tot te dai englez, Cupoane, se scrie "Romanian" cu 'R', nu 'r'. In rest, condoleante tuturor fanilor Digi. Asa post TV, asa telespectatori.

   Ștergere
 4. Eu zic sa va uitati la antena 3 ca acolo sun cele mai mari valori ale Romaniei care ling in cur mafiotii din PSD

  RăspundețiȘtergere

loading...