Share

Speranta TV


- http://www.sperantatv.ro/urmareste-live/




Speranta TV, post afiliat afiliat retelei internationale de televiziune Hope Channel, emite din anul 2007 si se adreseaza credinciosilor cultului Adventist de Ziua a Saptea. Grila sa de programe contine productii proprii (80% din timpul de emisie) si preluari de la Hope Channel International si din alte surse. Postul este prezent in grilele tuturor operatorilor de cablu si satelit din Romania.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

17 comentarii:

  1. Un pomelo? Uite asa iese porumbelul si se vede putin ce e pe dedesubt. Dar copiii nu au auzit de pepene galben? E mai romanesc si mai accesibil tuturor copiilor.

    In ceea ce priveste baloanele, ele trebuie sa fie umflate deja pentru ca sunt intr-adevar, foarte greu de umflat, ori sa se verifice inainte care dintre copii poate sa umfle si ei vor avea sarcina sa umfle pentru toti.
    Domnisoara e simpatica, desi are vocabular redus si nici psihologia copilului nu o prea stapaneste. Problema ei este insa vocea, care efectiv zgarie.Si ascutita si infundata - daca e posibil asta. Exista exercitii de antrenament pentru voce.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dle Lucian Cristescu, ne e numai Helen keller, mai e si Olga Skorohodova, iar LA NOI IN TARA, Vasele Adamescu, care traieste inca, e profesor si sculptor, acum isi scrie memoriile. Este orb-surd-mut. Asadar, mai cautati informatii si in alta parte decat la americani.

    RăspundețiȘtergere
  3. Chestia cu cainii fara stapan e adusa fara rost in discutie; dupa ce ati fi cunoscut cu adevarat torturile la care sunt supusi, moartea in chinuri groaznice, copiii invststi sa simta placerea de a ucide, oamenii omorati sau batuti bine ca si-au parat cainii, impuscarea cainilor pe strazile oraselor, jupuirea de vii, arderea de vii, infigerea furcii in ei si poze cu ei sus in furca, poze in timp real cu decapitarea lor, video in timp real in care se omoara puii de animale, etc, atunci poate ati putea vorbi despre "ura" dintre cei care iubesc animalele si cei care Nu le "iubesc"

    RăspundețiȘtergere
  4. Ne anxieteaza?... Dar ROMANESTE nu se mai vorbeste pe aici? Dsoara psiholog, vorbiti ingrozitor de mult pentru o consiliere psihologica si cu multa infatuare. Of, Doamne! Singura scuza este ca sunteti la fel de adolescenta precum fiica adoptiva tulburata a doamnei care aproape plangea la telefon.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nostradamus NU a fost un ghicitor ci un mare savant al timpului sau. El a fost cunoscut in mare masura ca un medic renumit, care a inventat o serie de medicamente cu efect deosebit.
    Ca sa il discutati pe el, ar trebui sa stiti CEL PUTIN franceza veche, latina si greaca si sa aveti multe cunostinte dintr-o serie de domenii importante la acea vreme (daca nu si astazi).
    Citati niste "catrene" traduse prosteste nu stiu in/din care limba si il criticati pe Nostradamus pe baza unor articole stupide ori interpretari facute de neica-nimeni.
    Foarte bine, criticati-l, dar ridicati-va la nivelul sau de inteligenta si cultura si cautati catrenele originale; sunt publicate prin tarile pe unde va plimbati.
    Pana atunci, poate gasiti preocupari mai apropiate de ideologia pe care o sustineti si ramaneti in domeniul respectiv. Orgoliul si batjocura fac rau la caracter dar mai ales la viata viitoare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai,ai,ai!...."Relatiile" se scrie cu DOI DE 'I' si nu "relatile" cum a scris domnul care ne vorbeste despre dragoste, ca sa vada toata lumea cum e cu ortografia

    RăspundețiȘtergere
  7. Tovarasa profesoara, evaluarea pe "teste" este ca sa ii scoata pe copii tampiti; se axeaza pe informatie si sunt la pamant in exprimare, imaginatie, creativitate. Habar nu au de ei iar o poezie este scrisa in sanscrita. Zambetele si "fluiditatea" in aprobarea a tot ce fac si spun "sefii" nu va face o buna profesoara, ci dimpotriva.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cand mai dati publicitate pe "muteste", amintiti-va ca mai exista si orbi pe lumea aceasta, care, daca nu aud, nu au cum sa inteleaga mesajul. de altfel, este o caracteristica generala a televiziunilor de astazi- ii doare...nici macar in cot de cei cu probleme

    RăspundețiȘtergere
  9. Thomas à Kempis
    Canon
    Thomas à Kempis, C.R.S.A. was a German canon regular of the late medieval period and the most probable author of The Imitation of Christ, which is one of the best known Christian books on devotion. Wikipedia
    Born: 1380, Kempen, Germany
    Died: July 25, 1471, Zwolle, Netherlands
    Books: The Inner Life, The Valley Of Lilies And The Soliloquy Of The Soul

    Tanarul care spune ca Th a K e olandez, sa mai citeasca...

    RăspundețiȘtergere
  10. Ora de religie: se spune DOUASPREZECE luni nu doisprezece luni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se spune doisprezece,ma doare capul cand aud DOUASPREZECE,fa-ti scoala.

      Ștergere
  11. Banuiesc o reluare cu dl ex-ministru Corlateanu privind Biblia in lume. Totusi, niciodata nu e prea tarziu- NU se spune "curiculă"-si asta o spun de o mie de ori de cate ori la orice post TV apare cate o "somitate" publica, inclusiv ministri ai educatiei si jurnalisti cu "greutate". Cuvantul corect este CURRICULUM-substantiv latin, neutru, declinarea a IIa, care face la nominativ PLURAL -"curricula". Nu avem pretentia ca lumea sa mai aiba stiinta de latina, dar el a fost COPIAT din ENGLEZA si stiti ce? Englezii folosesc in mod corect, formele latine. In Romania, semidoctii care s-au "aliniat Europei" (adica vreo 80% dintre cei cu putere de decizie) au manelizat termenul si i-au gasit si un nou plural: "curicule". Acelasi analfabetism si pentru substantivul "media"

    RăspundețiȘtergere
  12. Domnule Lucian Cristescu, ultimul lucru la care trebuie sa va ganditi este ca sunteti expert in psihologia si pedagogia copilului. Aveti un singur copil, crescut in etuva si ati fost norocos ca nu s-a gandit vreodata la independenta si autonomie. Singura data cand ati avut de-a face cu un copil mai "altfel" a fost acum foarte multi ani, cand ati vrut sa "salvati" un copil al strazii, dar pe care l-ati abandonat foarte repede, pentru ca v-a "jignit" sentimentele: l-ati gasit fugit, in vechea companie si fara hainele minunate pe care i le daduseti. Si gata, v-ati suparat pe el. Nu mai citati atatea texte americane, uitati-va in ograda proprie.

    RăspundețiȘtergere
  13. Emisiunea despre cinste-de un peribil absolut si o absoluta imoralitate

    RăspundețiȘtergere
  14. Emisiunea Inteligente multiple- psiholoagele respective ar trebui sa fie si ele mai independente; prea se inchina la americani. Zau, Skinner ne trebuia, care chinuia animalele ca sa vada cum reactioneaza. De Piaget nu ati auzit? dar de Vagotski? Dar de Arnold Gesell?
    Gardner a fost o moda care s-a dus. Asa cum il prezentati, a existat numai "teoria psihometrica" apoi a venit Sfantul Gardner.
    Iar persoana care zicea sa se bage copilul de la 2-3 ani la gradinita ca sa il "socializeze", sa il faca independent, nu are idee de psihologia individuala. Doamne feresrte sa imi las copilul pe mana acestor psiholoage. Recomandare: cititi mai mult si in alta limba decat cea "americaneasca" si ganditi independent; daca se poate...

    RăspundețiȘtergere
  15. Domnul cu superstitiile, cu stiinta triumfalista: MISTICISMUL este cu totul ALTCEVA decat SUPERSTITIA. Mai cititi si altceva, largiti-va orizontul, vedeti cum este cu invatatura filocalica.
    Mai cititi si din cultura orientala ceva, vedeti acolo cum este cu "lemnul" copacilor.

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna seara! Am citeva intrebari pentru pastorii si profesorii teologici care sunt deacord cu traditiile, superstitiile si ritualurile care bisericile religioase le propaga in lume. De ce nu se discuta in emisiunile dvs despre calea idolatrica pe care o propaga religia. De ce continua cu inchinarea la icoane, tablouri, statui iar apoi preotii mint oamenii ca pacatele le sunt iertate. Cum puteti fi deacord cu o asemenea uriciune? Sa explice profesorii teologiei care este invatatura pe care preotii o dau oamenilor spre pocainta? Invataturile religioase sunt gresite deoarece duc in ratacire oameni care nu citesc BIBLIA si se incred in idolatrie ca vor fi mintuiti daca se vor inchina la lucrarile miinilor lor , moaste, mormint ale unui preot din vechime! SCRIPTURA ZICE CLAR TOTI CEI CE FAC ASTFEL DE URICIUNI SUNT SUB BLESTEM!

    RăspundețiȘtergere