Share

Nova TV

Sursa: http://www.novapress.ro/live/?l=hURMARITI SI ALTE POSTURI DE TELEVIZIUNE DIN Judetul BRASOV 
URMARITI POSTURI DE TELEVIZIUNE DIN ALTE JUDETE  

Nova TV Brasov emite din anul 2006, fiind o televiziune regionala ce poate fi receptionata in Brasov, Fagaras, Sacele, dar si localitati din judetele Sibiu si Covasna. Nova TV se remarca prin emisiuni de interes pentru comunitatea brasoveana - stiri, interviuri, transmisiuni in direct, sport, cultura, divertisment.
Share on Google Plus
  Blogger Comment
  Facebook Comment

2 comentarii:

 1. Buna ziua ! Imi plac emisiunele televiziunii NOVA , sunt de mare interes local , cat si politic .
  Am si eu o problema si nu stiu cui sa ma adresez. Pe Strada Lacurilor nr 9 exista un fost punct termic de care nu se mai ocupa nimeni . Datorita faptului ca rigolele de scurgerii a apei de pe acoperis sunt pline cu gunoaie si cu namol , apa se scurge pe peretii cladirii , tencuiala s-a degradat , caramizele sunt gata sa cada . Problema n-ar fi ca exista pericolul prabusirii , dar de multe ori copii fara sa-si dea seama de pericol stau in priajma zidurilor . Atat de putin sa mai tin una de alta (caramizele) ca pana si din cea mai mica trepidatie pot cadea si produce o mare nenorocire . Va rog sa va adresati forurilor compentente , sa veniti sa filmati si puteti evita un dezastru.

  RăspundețiȘtergere
 2. Of course, I can do a lot, but I'm too lazy to do homework. But you can always get excellent grades for your homework by ordering from this site https://essaysrescue.com/scribendi-review/ where I do my work, because everything is well written there

  RăspundețiȘtergere