Share

Cum puteti viziona Antena 1 HD Live

Puteti urmari legal programele Antena 1, numai prin intermediul aplicatiei Antena Play - http://antenaplay.ro/live/antena1




Antena 1 face parte alaturi de Antena International, Antena Stars, Antena 3, Happy TV si Zu TV din trustul media Intact Media Group condus de Camelia Voiculescu.

Cele mai importante emisiuni si show-uri ale Antena 1 sunt: “Neata cu Razvan si Dani”, “Acces Direct” cu Simona Gherghe, “Te cunosc de undeva”, “Un show pacatos” cu Dan Capatos”, “Bravo Romania”, “IUmor”, “In puii mei”, “Te pui cu blondele” (unul dintre cele mai longevive show-uri de televiziune), “Next Star”, "Insula iubirii", sau “X Factor”. Grila postulul de televiziune Antena 1 este intregita de programe de stiri si filme artistice.

Incepand cu 28 decembrie 2016, odata cu mutarea echipamentelor celor 6 posturi de televiziune in noul sediu din Pipera, toate aceste televiziuni emit si in format HD.

Imagine Live:


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comentarii:

  1. Buna ziua nu va suparati de ce VEDETA d=na MITOSELU este mereu prezenta de cele mai multe ori este total lipsita de realitate si de bunul simt vorbeste neintrebata cred ca ar fi cazul sa mai stea si pe acasa ca prea ne deranjeaza va rog mai ganditiva este prezenta pe toate canalele ANTENEI chiar nu aveti pe cine sa mai invitati tot respectul pentru d-nii avocati pentru d-na Banica si alti invitati

    RăspundețiȘtergere