Share

Posturile Antena Group au inceput emisia in high-definition. Unde pot fi urmarite "Antenele" HD

UPDATE: Si RCS-RDS si UPC au introdus o parte din Antenele HD
De marti 29 noiembrie 2016, in grila digitala a RCS-RDS figureaza Antena 1 HD, Antena Stars HD si Antena 3 HD. De asemenea si UPC a introdus in pachetul sau de programe digitale Antena 1 HD si Antena 3 HD.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Incepand de astazi, 28 noiembrie 2016, au inceput sa emita Antena 1 HD, ZU TV HD, Antena Stars HD, Happy Channel HD, Antena 3 HD si Antena International HD.

Tot de astazi, programele celor 6 posturi de televiziune vor fi difuzate din studiourile amplasate in noul sediu Antena Group din Pipera.
Pentru moment, 5 din cele 6 posturi HD ale Antena Group (postul Antena International nu este difuzat in Romania) pot fi urmarite la INES, Telekom TV, Dolce Satelit, Orange TV si Akta. In ceea ce ii priveste pe cei doi mari operatori de televiziune digitala din Romania, RCS-RDS si UPC, sursele noastre ne-au transmis ca si acestia vor include in grilele de programe aceste 5 canale HD in jurul datei de 1 decembrie.



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comentarii:

  1. Am satelit TELEKOM si vad ca nu a inceput sa se emita in HD

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua. Desi informatia initiala a fost ca vor intra toate cele 5 posturi HD, deocamdata a intrat doar Antena 1 HD (pozitia 110) in locul Look TV HD

    RăspundețiȘtergere