Share

Acasa Live Online


- https://protvplus.ro/tv-live/2-acasa

Pentru a viziona gratis postul ACASA trebuie sa va autentificati prin intermediul contului Facebook sau a contului Pro TV






Acasa este o televiziune privata din România, apartinand trustului Media Pro,cu o grila de programe dedicata în mare parte publicului feminin.

Pe 2 februarie 1998 incepea sa emita Acasa TV - un post de televiziune dedicat familiei, cu o grila de programe bazata de filme, seriale americane si sudamericane si show-uri proprii. Dintre acestea, cel mai urmarit a fost cel realizat de Mihaela Tatu, "De 3X femeie".

Începând cu 2004 Acasa începe să difuzeze primele telenovele românești - "Numai iubirea", "Lacrimi de iubire", "Iubire ca în filme" sau "Inimă de țigan", inregistrand audiente uriase in special in randul publicului feminin din Romania.

In 2014, conducerea Media Pro a decis sa renunte la productiile proprii, Acasa TV devenind un post exclusiv de telenovele.

Pe 28 august 2017 Acasă TV dispare ca brand, dupa aproape 20 de ani, fiind redenumit în Pro 2, denumire sub care va rezista mai putin de 5 ani, conducerea Media Pro hotarand revenirea in aprilie 2022 la denumirea care a consacrat acest post de televiziune.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu