Share

Pro TV Chisinau

Apasati pe imaginea de mai jos pentru a porni player-ul





Sursa: http://protv.md/protv-live.html


Vizionati si alte canale din REPUBLICA MOLDOVA - AICI



Pro TV Chisinau este prima statie Pro TV pe care trustul CME a deschis-o in afara granitelor Romaniei. Lansat in septembrie 1998, Pro TV Chisinau, reuseste de mai bine de 18 ani sa ocupe primele locuri din punct de vedere al audientei in Republica Moldova. Grila sa de programe este bazata pe preluari (in direct sau inregistrat) ale emisiunilor realizate de catre Pro TV Romania ("La Maruta", "Romanii au talent", "Las Fierbinti etc). Stirile Pro TV de la ora 19.00 prezentate de Andreea Esca sunt completate de la ora 20.00 cu stiri locale, prezentate de Sonia Obreja. Alte emisiuni realizate exclusiv de echipa Pro TV Chisinau sunt "Fabricat in Moldova" - emisiune muzicala sau "In profunzime", cu Lorena Bogza. Pro TV Chisinau difuzeaza si filme preluate de la Pro TV Romania.

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comentarii:

  1. este ramasa imagine blocata pe player

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuie sa apaati pe imagine si apoi sa asteptati incarcarea player-ului

    RăspundețiȘtergere
  3. apas pe imagine si intra sigla pro tv chisinau si astept ce fiti seriosi

    RăspundețiȘtergere
  4. Confirm si eu ca merge... probabil ca in cazul doamnei de mai sus, ori lipseste vreun plugin, ori internetul nu e cel mai bun

    RăspundețiȘtergere
  5. nu functioneaza e blocat sinteti de ras

    RăspundețiȘtergere
  6. Stimata Doamna, Functioneaza fara problema si observam ca si altii confirma acest lucru. Daca dumneavoastra aveti o problema la calculatorul pe care il detineti, aceasta nu e problema noastra, Oricum, indiferent de supararea dumneavoastra, bunul simt ar trebui sa va retina in a folosi expresii de genul "sunteti de ras". Este singura data cand mai toleram un asemenea comentariu. In rest sunteti libera in a ignora site-ul nostru si a alege un alt site in care sa va exprimati frustrarile. Multumim.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nuta Spanu e criminala din Chișinău taie oamenii cu drujba! Lucrează unii în psihiatrie Bacău și la Daj Vrancea. Fiusu lucrează la judecătorie, mai face și tranzacții de droguri, cu bani falși cu Cristea Danciu și Oancea! Se masturbează cu bărbați că Modiga Daniel și Ștefan Oancea casunt homosexuali.

    RăspundețiȘtergere