Share

Realitatea TV Live

Din data de 31 octombrie 2019, Realitatea TV nu mai emite, conform unei decizii CNA. Vizionati in continuare emisiunile Realitatii TV pe Realitatea Plus






Sursa:
http://webtv.realitatea.net/live








Va invitam sa urmariti programele Realitatea TV, prima televiziune de stiri din Romania. Realitatea TV a fost infiintata in anul 2001 de omul de afaceri Silviu Prigoana ca televiziune de stiri - o noutate la acea vreme pe piata audiovizuala din Romania. De atunci si pana astazi, Realitatea TV a trecut prin multe schimbari de prezentatori, de realizatori, de politica editoriala, de actionari, intampinand si multe probleme financiare (societatea care administreaza televiziunea este in insolventa din anul 2011), insa a reusit permanent sa se mentiona la cote bune din punctul de vedere al audientelor. Cela mai vizionate emisiuni Realitatea TV sunt "Jocuri de putere" cu Rares Bogdan, "Newsroom" cu Claudiu Popa, "Prime Time News" cu Denise Rifai sau "Realitatea Romaneasca" cu Octavian Hoandra".
Televiziunea este detinuta de Cozmin Gusa, prin firma Realitatea Media.



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

25 comentarii:

  1. BRAVO REALITATEA SUNTETI SINGURUL POST DE STIRI PE CARE IL MAI URMARESC CADE ANTENA 3 MI SA FACUT SCIRBA SI MIE RAU NUMAI CIND MA GINDESC VA DORESC MULTE MULTE EMISIUNI SI FITI CORECTI SI NU MINTIT OAMENI SAU SA-I INTOXICATI CA ALTE POSTURI TV CARE SE LAUDA CU AUDIENTA SUCCES IN CONTINUARE

    RăspundețiȘtergere
  2. Realitatea TV este un post de televiziune partinitor, cu atiuni dusmanoase de informare prin dezinformare si intoxicare a populatiei Romaniei cu minciuni si neadevaruri. Iar discursul urmarit cu multa atentie al domnului Orban s-a dovedit un discurs demagogic intretinut si mediatizat de ciudatul Rares Bogdan.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    4. dar daca e un pupincurist deal lui escrocu de ponta stiu ca nu se publica ca sinteti mina dreapta lui ponta

      Ștergere
    5. Se publica orice, atat timp cat este folosit un limbaj civilizat

      Ștergere
    6. Tu te ai ratacit pe canalul asta dute si uite te mai departe canalul tau Romania .. care vorbesc toata ziua aiurea.
      Realitatea TV este cel Putin un Tv canal care arata Realitatea si nu minciuni si dezinformar.
      Mam uitat azi la Romania .. unde azi un timp destul de lung nu au avut altceva de facut numai sa arete ministrul de sanatate nou propus (ca si babele batrane de la biserica),ca si in timpul epoci de piatra asa de inapoiati am gasit declaratile de acest canal ROMANIA..

      Ștergere
  3. Uite ca la Banca Romaneasca clientii plătesc cu sacul de monezi creditele in franci ha ha ha

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc de aceasta emisiune ""Jocuri de putere""cu Marian Munteanu, traiesc in Olanda si este greu de crezut ca pot urmari si retrai momentele care mi-au marcat viata de la Piata Universitatii , unde am fost zi de zi in acele timpuri. Multumesc mult ptr aceste momente.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu-i corect sa puneti la zid un presedinte de tara, fie dumnealui in functie sau nu. Daca vreti sa ne mai uitam la postul dvs de televiziune va rog sa moderati emisiunea bazata pe informatii corecte.

    RăspundețiȘtergere
  6. Stel 18 apr 2015
    Rar mi-s fost dat sa vad un asemenea linsaj mediatic ca aseara la realitatea Tv! Unde s-a mai vazut in lume ca un moderator sa-i spuna de la inceput invitatului ca nu-l agreeaza!? apoi tema era o analiza a celor doua mandate nu o invinovatire continua de la un analist la altul..fara sa se arate si ceva bun! Chiar credeti ca este posibil ca sa nu fie nimic bun?? dar cand spui ca si Ceausescu ar fi fost mai bun, nu cred ca mai este de adaugat ceva.Pacat pentru cum a fost mediate emisiunea si apoi interventiile ca la box si a celor doi "veniti'' in graba de acasa ca sa salveze situatia a facut si mai penibila situatia aratand oricui vrea sa vada si sa inteleaga ca va mai trece mult pana vom mai avea un presedinte ca Basescu cu asemenea forta fizica si mentala sa reziste la tirul mediatic a celor 6 care incrucisat nu-l scapau din tinta. Pacat caci aceasta emisiune se poate vedea si in strainatate unde a fost apreciat stiind-se f.bine de toate organismele ce situatie economica a preluat si in ce conditii externe cand in toata Europa erau si mai sunt problem grele. Dar asa este cand nu vrei sa vezi, nu vezi si orice poate fi desfiintat! Poate cine are responsabilitatea realizarii unei asemenea emisiuni o mai urmareste odata in conditii mai relaxate si va concluziona ..penibilul produs in primul rand de moderator si apoi si de analisti. ( ma intreb situatia economica lasata de alti responsabili nu ar trebui analizata? aici intrand chiar si dl. Cosea care atunci cand se dadeau datele de prognoza nu l-am auzit niciodata criticand-le desi stia bine cine si la ce comanda le dadea.)Multrumesc

    RăspundețiȘtergere
  7. PSD a furat 25 de ani si acuma vrea pensi mari.NU TREBUIE SA FACA FABRICILE LA LOC SI PE URMA.

    RăspundețiȘtergere
  8. mincini si vorbe goale realitate este ffff trista mor oameni nde foame sunt copii analfabeti si multe alte nenorociri pe care parca va este frica sa le dati pe post cautati realitati in tara pe la tarasi nu veti mai vorbi zilnic de niste hoti nenorociti pe care doar un vlad tepes iar mai lecui si romania ar mai avea o sansa la un viitor mai bun altfel nu mai avem nici o sansa asa sunt de inradacinati ca nimeni si nimic n ui mai da la o parte multumesc daca cititi mesajul

    RăspundețiȘtergere
  9. la-s ca va uiutati la romania tv cu redactori luati de la otv

    RăspundețiȘtergere
  10. am gasit in gradina o parlagica verde, asta cand am cules pentru murat.dupa ce le-m spalat una din ele era deosebita; are o cruce rosie perfecta, de zici cai desenata pe culoare verde. ;;; ce sfaturi imi dati?
    sant costica rosu din onesti str trotusului nr. 4 ap 18nr. tel 0730521489am o mica gradina la tara vamultumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  11. Apropo de emisiunea transmisă în direct la această oră, denumită "Sistemul medical a făcut septicemie". Respect medicii şi profesia lor. Cu mici excepții datorită unor "uscături". Marea problemă a sistemului medical este paralelismul stat/privat. Nu este posibil să fii angajatul statului şi să desfăşori şi activitate privată. De ce? Simplu. Eşti direcționat de medic la cabinetul(firma) lui privat. Cine vrea privat nu are ce căuta la stat. Cumperi medicamentele pentru tratament. Fiind internat şi le găseşti trecute pe fişa clinică de observație ca fiind alocate din spital. Cele eliberate din farmacia spitalului nu mai ajung la pacient ci la cabinetul particular al medicului care, cu dragă inimă le vinde celor care efectiv au nevoie de ele. De ce sunt obigat să merg la cabinetul privat? Nu mai vorbim de ceea ce înseamnă evaziunea fidcalä. Sunt cabinete cu program zilnic, în zilele lucrătoare. Media? Cam 10 pacienți/zi. Cost vizită? Cel puțin 150 lei. Venituri/zi=1500 lei/zi × 20 zile/lună = 30000 / lună. Dacă se verifică registrul de casă, nu vor fi găsiți înregistrați nici 50%. Şi, din ce surse financiare au fost realizate dotările ultramoderne ale cabinetelor? Concluzionați dvs. Hai să separăm activitatea. Vrei privată stai acolo. Salariul lui de bugetar să fie redistribuit celor care vor să rămâmă la stat şi să ajungă la un venit de 10.000 lei/lună chiar şi mai mult. Dar să dispară "atențiile". Poate nu aceasta este soluția viabilă. Este un pdv personal care, nu trebuie acceptat de toți. Şi totuşi, aceasta este realitatea cotidiană.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce au bun moldovenii? Au bun vinul și crama lor plina cu 1.500.000 de sticle super!

    RăspundețiȘtergere
  13. Bogdan ,spuneai intr-o emisiune ca vom vedea in curand mafiotii din anumite judete ,si de ce nu din toata tara...alesii cu dosare penale ..astept aceasta emisiune ...

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna seara! voi comenta nitel. Timpul e scurt
    fapte si opinii- opiniile cui? Ale "ministrei" Carmen Dan
    Ce dracu sa justifice,atata timp cat NUMAI IMAGINILE justificau orice coentarii.
    Limbaj injurios care prejudiciaza IMAGINEA unor persoane care dealtfel sunt pervertite de psd. Nici nu ai cum prejudicia ceva deja compromis. Sa nevedemsi auzi dupa aceste 10 minute. Vom fi aici!

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna seara! voi comenta nitel. Timpul e scurt
    fapte si opinii- opiniile cui? Ale "ministrei" Carmen Dan
    Ce dracu sa justifice,atata timp cat NUMAI IMAGINILE justificau orice coentarii.
    Limbaj injurios care prejudiciaza IMAGINEA unor persoane care dealtfel sunt pervertite de psd. Nici nu ai cum prejudicia ceva deja compromis. Sa nevedemsi auzi dupa aceste 10 minute. Vom fi aici!

    RăspundețiȘtergere
  16. Imi cer scuze pt greseli dar, nu tastez prea repede si nu am avut timp sa corectez.
    Tare m-am grabit sa ma integrez cele 10 min. In fiecare zi va urmaresc,in general online,deci cu 2 ore mai tarziu, Sunt exceptii,ca si in aceste minute
    triste. Nu conteaza cati sunt numiti politic, bunul simt spune ca, tot BUNUL SIMT ar trebui sa predomine deciziile. Pt asta ar trebui sa aiba macar cei 7 ani de acasa, pe langa faptul ca tebuie sa fie profesionalisti, coloana verticala, demnitate!...UF! Cam mult, nu-i asa?
    Ce,daca sunt numiti politic, trebuie sa-si bage piciorul in cei care au opinii diferite fata de "somnul natiunii ce naste monstri",recte, manifestantii din 10 august si Realitatea tv.
    Cum ar accepta o revenire asupra deciziei!!? Nu stiti vorba aia cu fudulul? Acestora, sa le explodeze adevarul in fata si tot l-ar renega.
    Cineva se intreba: dece se vrea ca toata masmedia sa cante in aceeasi gama?
    Simplu, cei care conduc, au fost FORMATI in ale slugarniciei si jigodismului , inainte de 1989.Aveau in jur de 30 de ani. Spiritul de turma!!!
    Aceasta aldista ,tata otv, isi permite sa compare Realitatea Tv cu mizeria de otv. Coana asta nu e pentru violenta dar , a semnat Eliberarea compensatorie(la naiba ca nu stiu cum sa-i spun corect)
    Imi pare rau ca s-a ajuns aici, in dorinta dvs de a ne arata realitatea. Oricum, va multumim pentru emisiunile dvs.
    Ficeac e genul de individ care spune: ce,mie nu mi s-a intamplat? Lasa sa vezi si tu cum e... deh! capra vecinului..
    Ne auzim!!!


    RăspundețiȘtergere
  17. Cele scrise mai sus au fost scrise intre orele 19-19.10 17.01.2019

    RăspundețiȘtergere
  18. Am si eu o intrebare: exista arhiva emisiunilor din septembrie-octombrie-noiembrie 2001? m-ar interesa un talk show cu Ilie Balaci si nu mai retin cu exactitate in care din cele trei luni a fost. tind sa cred ca a fost in octombrie, insa poate fi la fel de bine si septembrie sau noiembrie. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  19. Domnul Ursu a prezentat revoluția în această seară la realitatea TV exact cum a fost eram militar în termen la securitate în Timișoara

    RăspundețiȘtergere