Share

Transilvania Live TV

Noua denumire a acestei televiziuni este LOOK PLUS. Vizioneaza AICI

URMARITI SI ALTE POSTURI DE TELEVIZIUNE DIN Judetul CLUJ 


Judet: Cluj
Profil: Stiri si informatii locale si nationale
Site: http://www.transilvanialive.ro/
Disponibil: RCS-RDS, UPC, Dolce


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comentarii:

  1. Mai fratilor , eu sunt moldovean nu dint-r aia asa cum zice Gherman ca in zona Clujului ar fi indivizi care sunt sau ar putea fi deosebiti de " restul "
    Astazi 20.12.2013 ora 18,55 pe TV-Transilvania Live numai un titlu de transilvania ne spune " cat ne costa companiile de stat " ;
    Uite asa mai fratilor , transilvaneni , munteni , dobrogeni , moldoveni ( nu aceasta este problema = zona tarii ) , ne prostesc pe toti acest tradatori de neam si de tara ;
    Pai , intrbarea ar fi cum au ajuns companiile de stat in aceasta situatie .
    Nota bene ,.. eu lucrez intr-o companie cu capital majoritar de stat si am suferit printre primii pe propria piele hotia si nedreptatea facuta de politicieni ( nu exista companie de stat care sa nu aiba "management" de doi lei facut din politicieni ) , apoi intreaga tara simte raul .
    S-au fraudat aceste companii zeci de ani sub diferite forme de catre politicieni si rudele/prietenii acesora = inca si acum stau cu bocancul de toparlano- diletant si necunoscator pe grumazul nostru facand-o pe interesatii de a functiona societatea bine , iar in spate se fura tot ce se poate .
    Nici nu va puteti inchipui cat de prosti sunt toti asa zisii manageri si cu ce se ocupa ( isi cupara masini de epoca si avioane din banii furati de la aceste companii - poate nu credeti dar cautati de exemplu in Bacau ) .
    Niciodata nu vom iesi din mocirla aceasta daca nu ne vom indrepta coloana vertebrala in fata lor , cei care mai avem demnitate . Cetele lor se dedau pana la a umbla cu siretlicuri de a schimba kilometrajul la autoturismele societatii si a fura combustibilul in folosul propriu ; Va dati seama la ce distanta in timp si conceptie suntem de Germania , Austria , Japonia , Anglia si chiar Ungaria daca vreti !
    De cand au pus mana pe societati ( inca de pe vremea lui nastase si cozmanca ) , nu au reparat nimic ( decat pe devize --> in teren -NU ; nu au mai platit datoriile la stat si ctre furnizori ) si asa au ajuns societatile de care pomeneste in aceasta emisiune in insolventa/faliment si nici Curtea de conturi , nici DNA , nici Corpul de control a guvernului nu au facut nimic . Rog frumos nu credeti prostiile puse a va spala pe creier si prin care vi se deturneaza atentia de la realitate . Urmatoarea procedura este de a determina cine sunt gruparile criminale care au distrus locurile de munca si aceste societat i, multe dintre ele au fost profitabile de-a gata .
    Luati poziti de inlaturare a raului imediat ca altfel copii nostri nu vor mai ave aviitor ( in exterior nu se numeste
    viitor ) !!!

    RăspundețiȘtergere