Share
loading...

TVH Live Online

http://www.seenow.ro/live-tvh-9

Imagine Live:

2: Dupa incarcarea player-ului apasati butonul Play

Watch video!

Sursa: http://tv-h.ro/live/


TVH este o televiziune generalista aparuta in urma cu mai bine de un deceniu, atunci cand Universitatea Spiru Haret a lansat in spatiul audiovizual Televiziunea Romania de Maine (TVRM Educational). Transformata in 2012 in TVH2.0 si ulterior in TVH, acesasta televiziune a avut pana in toamna anului 2016 un pronuntat profil educational.
Incepand cu data de 10 octombrie 2016, TVH a trecut printr-o modificare substantiala a grilei de programe, intrand in randul televiziunilor comerciale prin emisiuni informative si mai ales prin multe filme si emisiuni de divertisment. Conducerea TVH a anuntat si trecerea la emisia HD incepand din luna noiembrie 2016.
TV H, alaturi de Radio 7, apartine trustului Mass Media România de Mâine SRL.Share on Google Plus
  Blogger Comment
  Facebook Comment

4 comentarii:

 1. Multumesc pentru invitatie si mult succes emisiunii in continuare si Doamnei Carmen Fulger in special.Hristos A Inviat!

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu stiu ce faceti, urmaresc serialele de la ora 23 respectiv 24, dar felul in care transmiteti lasa de dorit, in data de 16.11.2016 nu am avut semnal, azi 17.11.2016, nu am reusit sa vad sfarsitul serialului de la ora 17, toate programele ne merg in afara de TVH. Mentionez ca avem Dolce, cred ca la dvs. functioneaza bine de tot unul din televirale ,,Cand ai in mana un ciocan, toate lucrurilr t-i se par cuie,, dar la mine nu. Poate asta este normalul la dvs.

  RăspundețiȘtergere
 3. Bună ziua.. Vă rog frumos să băgați serialul cred in magie din nou abia așteptam ieri să il vad si acum ati bagat cea mai nasoala emisiune.. Va rog din suflet sa bagati serialul inapoi.. astept raspuns.. Mulțumesc

  RăspundețiȘtergere

loading...