Share

TVH Kids Channel Live Online




Sursa: http://www.tv-h.ro/live-tvh/





TVH Kids Channel este o televiziune dedicata copiilor si adolescentilor, avand o grila de programe formata din concursuri de cultura generala, talent show-uri, seriale, etc. TVH a aparut in urma cu mai bine de un deceniu, atunci cand Universitatea Spiru Haret a lansat in spatiul audiovizual Televiziunea Romania de Maine (TVRM Educational). Transformata in 2012 in TVH2.0 si ulterior in TVH, acesasta televiziune a avut pana in toamna anului 2016 un pronuntat profil educational.
Incepand cu data de 10 octombrie 2016, TVH a trecut printr-o modificare substantiala a grilei de programe, intrand in randul televiziunilor comerciale prin emisiuni informative si mai ales prin multe filme si emisiuni de divertisment. Din 24 decembrie 2018, TVH trece printr-o noua modificare devenind TVH Kids Channel.
TV H, alaturi de Radio 7, apartine trustului Mass Media România de Mâine SRL.



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comentarii:

  1. Multumesc pentru invitatie si mult succes emisiunii in continuare si Doamnei Carmen Fulger in special.Hristos A Inviat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu ce faceti, urmaresc serialele de la ora 23 respectiv 24, dar felul in care transmiteti lasa de dorit, in data de 16.11.2016 nu am avut semnal, azi 17.11.2016, nu am reusit sa vad sfarsitul serialului de la ora 17, toate programele ne merg in afara de TVH. Mentionez ca avem Dolce, cred ca la dvs. functioneaza bine de tot unul din televirale ,,Cand ai in mana un ciocan, toate lucrurilr t-i se par cuie,, dar la mine nu. Poate asta este normalul la dvs.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bună ziua.. Vă rog frumos să băgați serialul cred in magie din nou abia așteptam ieri să il vad si acum ati bagat cea mai nasoala emisiune.. Va rog din suflet sa bagati serialul inapoi.. astept raspuns.. Mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
  4. dc pune ti si filme netraduse?

    RăspundețiȘtergere
  5. Bună ziua vă rog frumos sa puneți serialele de la ora 17:00 așa cum erau că nu interesează pe nimeni filmele de colecție și la ora 13:00 majoritatea oamenilor sunt plecați la muncă... Vă rog frumos sa rezolvați problema.. Vă mulțumesc și aștept un răspuns în sfârșit am găsit cele mai frumoase seriale și nu le pot vedea că nu sunt acasă la ora 13:00

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred în magie este serialul meu preferat și vreau să îl puneți iarăși la aceeași oră.. vă rog frumos..

      Ștergere
    2. Urmaresc programul dv. In fiecare zi, exceptionale si filmele de colectie si documentarele. Filmele de colectie sunt unicat , nu se mai face asa ceva, sunteti rarisimi, in timp ce celelalte posturi au filme de doi lei (rar depasesc nota 6, dv prezentati niste perle, nu renuntati la filmele de colectie, probail nu le vor adolescentii dar ei nu se uita la tv decat rar. Multumesc inca odata, sanatate pentru noul an, LA MULTI ANI!

      Ștergere