Share

Horoscop saptamanal

HOROSCOP ZILNIC



Saptamana 14-20 octombrie 2019


Berbec

Ești în vervă în această săptămână și dornic de schimbări personale majore. Este vorba despre debutul unei etape noi de viață, de o cu totul altă anvergură. Selectează prioritățile și evită suprasolicitarea nervoasă. În plan financiar, se conturează schimbări, în sensul că apar oportunități de câștig din activitatea profesională desfășurată la un loc de muncă. Primești bani, cadouri sau favoruri, dar apar în paralel și cheltuieli deosebite. Prudență și discernământ, pentru că există riscul să investești în bunuri inutile. Discuții importante privitoare la salarizare și la condițiile de muncă. Susține-ți punctele de vedere și nu te lăsa impresionat de aparentele bune intenții ale celor din preajma ta. Întâlniri și dialoguri cu persoanele apropiate.


Taur


Discreția este caracteristica de bază a personalității tale în această săptămână. Ai nevoie de odihnă, detașare de forfota cotidiană și de a sta de vorbă cu tine însuți. Se prefigurează schimbări majore pe toate planurile vieții, așa încât, gândește-te bine încotro dorești să te îndrepți cu adevărat. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că se pot evidenția afecțiuni ale sistemului renal și ale segmentelor capului. Consultații, analize medicale și chiar abordarea unui nou stil de viață și activitate. Este foarte important ceea ce gândești, plănuiești sau faci în aceste zile, pentru că sunt momente deosebite de a porni pe noi direcții personale sau profesionale. Totul este să te concentrezi numai pe obiectivele tale și să joci cinstit cu tine însuți, dar și cu ceilalți. În a doua parte a săptămânii, te vei simți mai bine. Cheltuieli majore, însă primești și bani de la serviciu.





Gemeni


Multe controverse apar între tine și prieteni. Ar fi bine să renunți la persoanele care te tot provoacă și care se implică în treburile tale fără să le ceri tu asta. Pe de altă parte, sunt zile bune pentru a te retrage în locuri liniștite, pentru a medita în taină la relațiile și situațiile în care ești implicat. Ai nevoie de o nouă filozofie de viață, acum fiind momente excelente pentru a te orienta spre alte valori morale și spirituale. Odihnește-te și îngrijește-te corespunzător, deoarece se pot evidenția afecțiuni ale gâtului și ale sistemului renal. Evită pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Te vei simți mult mai bine în a doua parte a intervalului analizat. Sunt momente bune pentru trasarea unor noi planuri de viitor.


Rac

O săptămână cu multă forfotă în plan socio-profesional. Discuții aprinse cu șefii, cu autoritățile, un carusel de situații dificil de gestionat la prima vedere. Răbdarea, tolerența și discreția te ajută să depășești totul cu bine. Se conturează finalul unei etape profesionale, fie prin rezolvarea unor sarcini de lucru, fie prin schimbarea relațiilor cu șefii și a statutului tău social. Noutăți în relațiile cu prietenii și în relațiile cu persoanele care te sprijină în proiectele profesionale. Dispar unele dintre aceste persoane din preajma ta și apar cu totul altele. De asemenea, se poate contura un nou proiect la locul de muncă, proiect care se va desfășura pe cel puțin un an de zile. În a doua parte a săptămânii, vei avea nevoie de odihnă și de a te gândi pe îndelete la ce îți dorești cu adevărat de acum încolo. Odihnește-te și stai mai mult cu cei dragi!

Leu

Este rost de discuții cu persoanele aflate în străinătate sau la mare depărtare de tine. Apar noutăți referitoare la străinătate, fie că este vorba despre o călătorie, fie că iei legătura cu cineva aflat în alte colțuri ale lumii. De asemenea, sunt de luat în calcul și studiile pe termen lung sau trasarea planurilor în acest sens. Prudență și la discuții și la călătorii! În plan profesional se deschide o etapă nouă. Este posibil să primești sarcini de lucru noi, o funcție de conducere sau chiar sunt șanse să abordezi un nou domeniu profesional, un nou loc de muncă. Totuși, ar fi bine să analizezi pe îndelete ceea ce se petrece în zona socio-profesională, să te sfătuiești cu cineva avizat și apoi să decizi în consecință. Prieteni de bună calitate în preajma ta. Rezervă momente de odihnă și gândește-te pe îndelete la nevoile tale reale.

Fecioara

Cheltuieli comune cu alții la începutul acestei săptămâni! Se recomandă prudență, pentru că există riscul să cheltuiești tu mai mult pe mofturile sau daunele celor dragi. Achită-ți datoriile la timp! Se conturează o noută etapă financiară, fie prin rezolvarea unor datorii, fie prin obținerea unor venituri suplimentare. Foarte evidente sunt relațiile cu străinătatea, abordarea unor forme de școlarizare pe termen lung, dar și orientarea spre o nouă filozofie de viață. Gândirea și comunicarea sunt distorsionate, așa încât ar fi bine să eviți luarea deciziilor majore și implicarea în discuții de anvergură. Poate intra în discuție și o călătorie îndepărtată sau măcar planuri în acest sens. Apar provocări la locul de muncă din partea șefilor și autorităților.

Balanta

Relațiile parteneriale te provoacă mult la începutul acestei săptămâni. Sunt posibile discuții aprinse cu partenerul de viață sau cu colaboratorii, dar și separări și desprinderi de unele parteneriate. Se încheie o etapă partenerială, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Se conturează noutăți financiare, la secțiunea bani, bunuri comune cu partenerul de viață, colaboratorii și neamurile. Se deschid variante noi de câștig de la și prin alții. Pot intra în discuție moștenirile, partajele personale și profesionale. A doua parte a săptămânii este bogată în informații prețioase legate de lărgirea bagajului tău educațional. Călătorii în străinătate și dialoguri cu persoanele aflate departe de granițele țării. Provocările dinspre segmentul socio-profesional îți vor aduce recunoașterea meritelor din cadrul unui colectiv de lucru.

Scorpion

O săptămână foarte interesantă în plan profesional! Se conturează schimbări majore la locul de muncă, fie prin plecarea sau sosirea unor colegi, fie prin schimbarea condițiilor de muncă. Se vor finaliza unele sarcini de lucru, astfel că se va face loc pentru altele mai interesante. De asemenea, este posibil să primești o ofertă de colaborare, care va atrage după sine schimbări în plan personal. Fii prudent, deoarece sănătatea este vulnerabilă. Dozează-ți eforturile, analizează bine situația în care te afli la serviciu și evită dialogurile contradictorii. Noutăți și în relația cu partenerul de viață. Separare, divorț sau apropiere, oficializarea unei relații care durează de ceva vreme. Suprizele din planul partenerial pot fi de proporții. În a doua parte a săptămânii, apar cheltuieli comune cu alții și discuții pe marginea planurilor de investiții. Relaxeaz-ți sufletul cu activități culturale.

Sagetator

Se întrezăresc discuții importante cu persoanele dragi. Controversele sentimentale apar datorită faptului că tu ai așteptări prea mari de la ceilalți. Se prefigurează finalul unei etape sentimentale, poate chiar și finalul unei relații ce durează de ceva vreme. Prudență și discernămînt, deoarece, comunicarea este deficitară. La locul de muncă apar noutăți, fie prin schimbarea condițiilor de muncă, fie pur și simplu, îți vei modifica tu concepțiile și atitudinea față de muncă și implicațiile ei. Se recomandă prudență și discernământ! Relațiile colegiale sunt disonante, astfel că foarte ușor pot apărea contradicții. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului respirator și pe cele ale sistemuluiuro-genital, fiind posibile consultații și analize medicale. Partenerul de viață și colaboratorii te solicită din plin. Apar cheltuieli și discuții importante pe tema banilor și bunurilor administrate în comun cu alții.

Capricorn

În primele zile ale săptămânii este nevoie să te ocupi de curățenii generale, reparații, îmbunătățirea condițiilor domestice, vânzarea sau achiziționarea de bunuri patrimoniale. Sunt momente bune pentru a finaliza demersuri familiale și patrimoniale alături de membrii familiei. Foarte animate devin relațiile cu persoana iubită și copiii Miercuri și Joi. O relație amoroasă veche se poate reactualiza în chip nebănuit sau există și varianta să pornești o relație nouă cu cineva cunoscut de curând. Sunt posibile surprize de proporții în plan amoros. La serviciu se întrezăresc multe sarcini de lucru. Implică-te serios în tot ce ține de îndatoririle tale profesionale, pentru că plata va fi pe măsură. De asemenea, apar îmbunătățiri în privința sănătății. Spre finalul perioadei analizate vei fi nevoit să te ocupi de relațiile parteneriale.

Varsator

Multe persoane din anturajul apropiat te vor căuta la începutul săptămânii. Discuții ample, călătorii pe distanțe scurte, implicare în activități intelectuale și în realizarea unor documente oficiale. Este vorba despre rezolvarea sau finalizarea unor situații în care ești implicat alături de persoanele apropiate: rude, prieteni, colegi de serviciu. În plan domestic, se deschide o nouă etapă. Schimbări în spațiul de locuit, vânzarea sau achiziționarea de bunuri patrimoniale, discuții importante cu membrii familiei și cu neamurile, surprize de proporții. Este bine să trasezi planuri domestice de anvergură, deoarece au șanse mari de realizare. A doua parte a săptămânii evidențiază relațiile sentimentale. Acțiuni comune cu persoana iubită și cu copiii, abordarea unor hobby-uri împreună cu cei dragi. Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să te îngrijești corespunzător.

Pesti

Săptămâna debutează cu aspecte financiare. Cheltuieli pe de o parte, primirea salariului, a unei prime sau a unor favoruri dinspre segmentul muncii, pe de altă parte. Totuși, se va finalizează o etapă de câștig din munca proprie. Prudență și discernământ vizavi de bani și bunuri personale. Selectează prioritățile, pentru că există riscul să chetuiești sume mari de bani pe te miri ce. Relațiile cu anturajul apropiat se schimbă, în sensul că, fie te desprinzi de unii, fie de apropii de alții. Totuși ar fi bine ca deocamdată să analizezi bine ceea ce se petrece în cercul tău de apropiați și să decizi în consecință abia spre finalul acestei săptămâni. Călătorii pe distanțe scurte, demersuri intelectuale, abordarea unei noi filozofii de viață. Activități domestice și discuții cu membrii familiei. Rezervă momente și pentru distracții și hobby-uri.



Multumim



loading...
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comentarii:

  1. Toate marile personalităţi ale lumii şi-au dezvoltat obiceiul de a se confrunta cu frica de eşec şi de a acţiona în ciuda propriei frici – până când obiceiul de a deveni curajoşi a devenit o parte integrantă a caracterului lor. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: razvan.lead_2011@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere