Share

Ten TV Lugoj

Pentru moment, Ten TV si-a incetat emisia online

Sursa: http://www.tentv.ro/live.php


URMARITI SI ALTE POSTURI DE TELEVIZIUNE DIN Judetul TIMIS 
URMARITI POSTURI DE TELEVIZIUNE DIN ALTE JUDETE  



TEN TV este o televiziune locala care poate fi receptionata in orasul Lugoj si localitatile invecinate, pe o raza de 50 de km. Televiziunea emite terestru, pe canalul 38, fiind preluata de majoritatea firmelor de cablu din zona.
Cele mai urmarite emisiuni ale Ten TV sunt emisiunea de muzica populara "La givan cu fratii Boian" si talk-show-ul politic si social "Ora adevarului". Grila de programe Ten TV este completata de emisiuni informative, sportive ("Pressing") si culturale ("Arte")


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comentarii:

  1. De ce nu mai introduceti descarcati programele dv pe sursa youtube?

    RăspundețiȘtergere
  2. Trimiteți o echipă de filmare în imobilul preyer 31 timisoara femeile sunt puse de primarul Timișoarei si un criminal Itisti Dobra Grigore si comandanții de poliție sa o omoare pe una bătrână din imobil ptr aia mică si femeile din imobil si poliție toate femeile din imobil sunt în extaz nu spun altceva AL..ce primar avem..BA...itistul care omoara ptr el.el...O....A.....si sunt toate i extaz dau în pereti în usi tavane cu cati bani au ca spun A.

    RăspundețiȘtergere
  3. Domnilor din decembrie 2015 doamna de la ap 1A este torturată terorizată...ca locatarilor sa le crească averea si dintii în gură.....ei toți duc vieți minunate si altii tortueaza ptr locatari..???

    Le creste organul sexual la ceo care tortureaza ptr locatari de atunci?? Doamna cate zice A acum ce orgasm e are?? De o omoara acum după ce i.au distrus apartamentul cu orgasmele lui aia e la ap.13?? Cu ap 15+16 impreuna.?? Si ap.12 cu orgasmele cu fetița împreună?? Asta e educația în România?? Si cu bărbați care isi arunca spermă pe pereti în ap 1 A?? Si femeile ciclurile menstruale??

    RăspundețiȘtergere
  4. Matei Ovidiu a zis acùm ca jurnalistul Ovidiu Eftimie il plătește sa omoare femei bătrâne și să se distreze cu utere scoase.....cu radio guerila si matei mihaela a zis ca regizorul bogdan mirica o plătește sa distreze pe la spitalul de psihiatrie cu EL cu desene cu cate l...ca ITISTUL e băgat de ei să aibe picanterii cu junele....

    RăspundețiȘtergere
  5. Oamenii își provoacă singuri orgasm e si etectii?? In imobil la 13 29 provoacă orgasm e la una tânără?? Ce tot dau vina pe regizor ca ii provoacă orgasm e la gyulasy iosif?? Singur nu si le poate provoca??De ce nu veniti sa filmați oameni care distrug si pe urma au orgasm e din asta??trebuie ca altcineva să le provoace orgasm e?? Când ei se aud cum fac nu altcineva?? Mașinile de pâine dimineata au orgasm e cu asta tânără care se aude acum si zice AL?? Trebuie sa le provoace altcineva orgasm e cu femeile din imobil care ele ci asta se lauda?? Ce orgasme au??

    RăspundețiȘtergere