Share

Bataie intre jurnalistii Nașul TV si HotNews

Un cameraman de la Nașul TV și un jurnalist de la HotNews au intrat într-un conflict verbal care a ajuns să fie unul fizic. Ei au fost despărțiți de Robert Turcescu.

Cele două instituții media au sediul în aceeași clădire de pe Calea Victoriei, HotNews la etajul cinci, Nașul TV la parter. Scandalul dintre angajații celor două publicații a început după ce cameramanul de la Nașul TV l-a atins, din greșeală, pe un jurnalist nou angajat la HotNews cu țigara. După cum scris Radu Moraru, pe blogul său, jurnalistul de la HotNews l-a înjurat "de vii și de morți" pe cameramanul Nașul TV, căruia îi murise tatăl.

Cei doi jurnaliști au ajuns să-și împartă cuvinte și apoi pumni. "Episod regretabil, pentru care îmi cer scuze, în calitate de sef al lui Mache, bunul nostru cameraman!", a scris Radu Moraru. Potrivit sursei citate, jurnalistul de la HotNews a coborât însoțit de colegii săi din redacție, conflictul degenerând. Tot jurnalistul a chemat și poliția, care a întocmit un proces verbal de constatare. Niciuna dintre cele două părți nu a vrut să depună plângere.

Jurnaliștii ar fi fost despărțiți de Robert Turcescu. "Eu i-am despărțit, dar ce-a urmat după bătaie a fost mai urât decât bătaia în sine", a scris Turcescu, pe pagina sa de Facebook.

Sursa: dcnews.ro

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu