Share

Cornel Constantiniu, atac dur la Dan Negru. Raspuns incredibil al prezentatorului Antena 1

Cornel Constantiniu îl critică pe Dan Negru, în cartea sa, ”Zăpezile copilăriei”, pentru modul în care vedeta Antena 1 a prezentat Festivalul Mamaia din 2002.

Marcat de un moment de la Festivalul Mamaia din 2002, prezentat de Dan Negru, solistul îl acuză acum de promovarea nonvalorii.

"Cum îţi permiţi, aşadar, Dan Negru, să agresezi milioane de telespectatori, sub paravanul exclusivităţii de transmisie pe postul TV Antena 1, folosind ca arme de atac vulgaritatea, aroganţa, promovarea nonvalorii. Cum îţi permiţi, Dan Negru, ca, într-o prezentare de festival naţional, să foloseşti expresii de maidan, precum «mişto», «să le dăm nişte aplauze la băieţi», «bă, eşti nebun, te-a dilit festivalul?» sau îndemnuri cabaline precum «hai, dă-i bătaie!», crezând că, astfel, în suficienţa în care te complaci, eşti spiritual şi profesionist în ale prezentării?".

Răspunsul lui Dan Negru

”Citesc în ziarele de azi că maestrul Cornel Constantiniu mă urechează în cartea domniei sale pentru limbajul prea liber pe care l-am avut cândva, când am prezentat Festivalul Mamaia. "Război între generații" sunt titlurile...Păi dacă m-a urecheat înseamnă că a avut dreptate, înseamnă că am fost un zvăpăiat atunci, la festivalul Mamaia, și îmi cer scuze public pentru păcatele tinereții...Maestre, am greșit! Nu există război, există doar respectul meu pentru Cornel Constantiniu!”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Sursa: http://www.dcnews.ro

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu