Share

Mircea Badea, pas important în carieră. Unde îl veți vedea din 15 mai

Telespectatorii obisnuiti sa il vada in fiecare seara la televizor pe cunoscutul realizator/prezentator al emisiunii "In Gura Presei" vor avea din 15 mai o noua surpriza.

Mircea Badea revine în actorie. De această dată va juca în filmul "Live" și va interpreta rolul care l-a consacrat și în viața reală, cel de prezentator de televiziune.

Mircea Badea este obișnuit cu lumea cinematografiei. Nu este prima dată când joacă în filme, printre peliculele în care a apărut se numără "Milionari de weekend".

"Live", filmul ce va fi lansat pe 15 mai în cinematografe, îi mai are în distribuție pe actorii Rodica Lazăr, Tudor Chirilă, Crina Tofan, Ioana Blaj, Constantin Chiriac, Adrian Titieni, Doru Ana, Claudiu Bleonț și Andrei Huțuleac.

Lungmetrajul "Live" spune povestea Emei, intrerpretată de Rodica Lazăr, o prezentatoare TV de succes, gazda unei apreciate emisiuni de investigații. Succesul ei depinde major de rating, iar Ema e dispusă să își pună la bătaie sănătatea, dar și toate resursele pentru a scoate adevărul la iveală. Unul dintre cazuri o aduce însă în mijlocul unui scandal de proporții care îi va schimba dramatic viața. Ema va fi prinsă în strânsoarea unei uriașe și periculoase mașinării care demască cele mai controversate personaje politice ale momentului.

Scenariul este semnat de Vlad Păunescu și Mihai Mănescu, director de imagine Adrian Silișteanu, scenografia a fost realizată de Călin Papură, costumele au fost create de Oana Păunescu, montaj Dan Nanoveanu, muzica Petru Mărgineanu.

Trailer "LIVE"



Sursa: antena3.ro

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comentarii:

  1. NU MAI INTELEG NIMIC ACEST INDIVID ACEST NIMENI ESTE SI ACTOR , ZIARIST ,ANALIST POLITIC ISI BAGA NASUL IN TOATE RAHATURILE ,SAU ESTE CA POA gidea de toate SI IN REALITATE UN MASCARICI,NU MAI PROMOVATI ASEMENE NULITATI,ASTA VA FI NOCIV ,SI VA INFESTA SI INFUENTA NEGATIV LUMEA ACORILOR ,TREBUIE ELIMINAT .

    RăspundețiȘtergere