Share

Simona Gherghe, reactie neobisnuita dupa arestarea primarului Iaşiului

Simona Gherghe are motive sa se bucure. Primarul din Iasi, Gheorghe Nichita a fost retinut joi noapte de procurorii anticoruptie. Nichita este acuzat de procurori ca ar fi avut propriul serviciu de informatii, care actiona ilegal in oras.

In urma cu un an, Simona Gherghe a încercat să împiedice tăierea teilor din oraşul ei natal, făcând mai multe apeluri publice către primarul Gheorghe Nichita. Edilul a fost însă de neînduplecat, iar copacii au fost tăiaţi.

Acum, Simona speră că pomii vor fi replantaţi. "Primarul Nichita, retinut de DNA! Iasul a fost eliberat, iar copacii salvati! Cred ca putem cere replantarea teilor, pe Bulevardul Stefan cel Mare!", a scris prezentatoarea, pe Facebook.



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comentarii:

  1. Legea minţii spune că gândurile se concretizează în realitatea noastră. Deveniţi şi realizaţi ceea ce gândiţi. Dacă vă gândiţi la ceva cu o claritate şi o intensitate deosebită, îl veţi materializa mult mai rapid şi mai previzibil decât prin orice altă metodă. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: razvan.lead_2011@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere