Share

Televiziunea Money News, urmașa fostului The Money Channel

Societatea comercială M&M Channel SRL din Bucuresti, detinută de omul de afaceri Murad Mohammad, a obtinut in sedinta de astazi a CNA licenta pentru transmisie prin satelit a televiziunii cu profil economic si de business Money News.

Din grila televiziunii Money News ( ce va emite in câteva săptămâni si la care se va muta o parte din echipa fostei televiziuni The Money Channel ) vor face parte in principal ( 79% ) programe de informare si programe educative si culturale, iar in procent cumulat de 21% publicitate, teleshoping si divertisment.

Grila de programe va fi diferita de cea a fostului canal The Money Channel si va avea rolul de a creste gradul de educatie finanicara si economica, printre emisiuni fiind incluse "Înţelege piaţa", "Cont Curent", "Ora de business", "Economia Altfel", "Money News", "Early News", "Early Business", "Business Break", "Întreprinzător" si altele.

Investitia initială este de 5 milioane euro, din partea lui Murad Mohammad, ce va asigura si dotarile tehnice, dar si cladirea studiourilor din Bucuresti.

Sursa: http://hdsatelit.blogspot.ro/

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu