Share

Din toamna revine "Roata Norocului" la Kanal D

"Roata Norocului" revine la Kanal D pentru a le aduce romanilor divertisment pur, energie, umor din plin si premii uriase! Din toamna, Bursucu' (Adrian Cristea) si Ana-Maria Barnoschi vor da startul unui nou sezon al unuia dintre cele mai indragite show-concursuri din Romania!

Cunoscutul coregraf si colegul lui Teo Trandafir de la "Teo Show" e pus pe fapte mari, de aceasta data alaturi de simpatica roscata care i-a cucerit pe telespectatori cu rasul inconfundabil, talentul actoricesc si pasii de dans.

"Eu si Ana-Maria avem o pasiune comuna - dansul, dar ne-am mai descoperit una, aceea de a-i face sa zambeasca pe cei din jurul nostru. Imi doresc sa fac cat mai multi romani fericiti la . Daca ai incredere in tine, norocul e de partea ta ", declara Bursucu'.

"Mi-era dor de "Roata Norocului"! De atmosfera si energia din platou, de consoanele si vocalele care dadeau batai de cap concurentilor, de placerea de a dansa si de a intra in pielea diverselor personaje", spune Ana-Maria Barnoschi.

In fiecare editie a show-ului "Roata Norocului", trei concurenti vor dezlega puzzle-uri de cuvinte pentru a castiga o serie de premii constand in bani, piese de mobilier, produse cosmetice, electrocasnice, gadgeturi si masini. O vedeta va concura in fiecare editie a show-ului, premiile obtinute de aceasta mergand catre un caz social, ca si in sezoanele precedente.

Sursa: http://www.kanald.ro/





Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu