Share

După 6 ani, Vacanta Mare revine pe micile ecrane cu noi productii

Grupul "Vacanta Mare" revine la Kanal D, cu un nou sezon, din toamnă. Serialul va avea ca personaje principale tot pe Leana, interperetată de Mugur Mihaiescu si pe Costel (Radu Pietreanu), alaturi de Axinte si sora lui, cu filmari in aceleasi decoruri reprezentand locuința familiei Pârțag, din satul Sadova si binenteles cu subiecte actualizate la evenimentele din prezent.

Grupul Vacanța Mare a fost infiintat în 1988, primul spectacol fiind susținut în acelasi an într-o remorcă de tractor, când trupa era formată din patru membri. În anii 2001-2002, Vacanța Mare avea un public tv de peste 2,2 milioane, o audiență apropiată de cea a meciurilor de fotbal cu mare miză ale echipelor românești. În timpul colaborării cu ProTV, spectacolele Vacanța Mare și-au pierdut din frecvență, dar grupul a realizat două filme de lung metraj, Garcea și oltenii (2002) și Trei frați de belea (2006). La începutul lui 2007, grupul Vacanța Mare s-a mutat de la ProTV la Kanal D, cu o primă de instalare de 300.000 de euro, însă contractul a încetat în aprilie 2009.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comentarii:

  1. ATENȚIE! Dacă ești în căutarea unei oferte de lucru, citește acest anunt, fiindcă s-ar putea să conțină ceea ce cauți! Pentru început trebuie să reții că acest anunț nu este despre un job clasic, ci despre un proiect cu extindere globală! Acest proiect este pentru tine, mai ales dacă te interesează un program de lucru foarte flexibil, ceea ce înseamnă să poți lucra de acasă sau de oriunde dorești, indiferent de locul sau locația unde te afli, pentru cel mult 3-4 ore pe zi. În momentul acesta proiectul este unic în Romania și se află în plină dezvoltare, ceea ce îți oferă OPORTUNITATEA de a caștiga o sursă de venit în plus, care să-ți asigure un trai cel puțin decent. Mai trebuie menționat că aceasta oferta va fi VALABILĂ doar o perioadă foarte scurtă de timp! Pentru acest proiect este nevoie de oameni serioși si ambitioși, care vor să devină liberi financiar și totodată să dorească sa-i ajute pe ceilalți să obțină același lucru!
    Cerințe necesare:
    1. Să deții un PC sau un laptop cu o conexiune la internet
    2. Să ai cunoștiințe minime de operare a calculatorului și de navigare pe internet
    3. Să fii RĂBDATOR și PERSEVERENT
    Studiile superioare și experiența de munca nu sunt neapărat necesare!
    Oferim pregatire și suport, până în punctul în care vei reuși să te descurci pe cont propriu în această activitate profesională. Mai întai vei fi instruit, iar apoi vei putea începe sa lucrezi, alături de noi ca și colaborator.
    PROGRAM: part-time sau full-time
    Acest proiect se desfașoară exclusiv online și momentan se afla la nivel național în prima fază. Într-un timp foarte scurt, va trece în faza a doua, când se va extinde la nivel global. Acest lucru va reprezenta un mare avantaj pentru cel care alege ACUM să ia această ofertă în serios, fără ezitare!
    Plata caștigurilor realizate este garantată prin contract legal. Vei primi mai multe detalii despre această ofertă, doar după ce trimiți un mesaj cu subiectul ”VREAU DETALII” la această adresă: razvan.lead_2011@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere