Share

Modificare pe piata media. Din 11 iulie vor difuza toate meciurile din Liga 1

Dupa Digisport si Look TV, inca o televiziune va difuza toate meciurile din Liga 1. Din 11 iulie, canalele Dolce Sport vor difuza integral, în direct, sezonul 2015-2016 al campionatului intern de fotbal, inclusiv Cupa Ligii.
În plus, clienții Telekom TV se bucură de conținut sportiv unic. Toate marile competiții internaționale de fotbal sunt la noi: EURO 2016, UEFA Champions League, UEFA Europa League, campionatele Angliei si Germaniei.

Dolce Sport transmite în exclusivitate nu doar fotbal, ci și o mare varietate de discipline sportive, precum Formula 1, NBA, Campionatele Mondiale de handbal, Turneul celor 6 Naţiuni, mari turnee de tenis, WRC și importante gale de box.

Canalele Dolce Sport sunt disponibile în toate abonamentele de televiziune ale Telekom Romania. Cu serviciile Telekom TV, iubitorii sportului se bucură de o experiență completă, multi-ecran, putând urmări, live, competițiile nu doar pe TV, ci și pe laptop, tabletă sau smartphone, online, prin platforma Telekom TV Web & Mobile (telekomtv.ro).

Sursa: http://www.dolce-sport.ro





Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu