Share

Vedeta B1 TV: Plec. Mă las de presa după 22 de ani

Încă o vedetă de la B1 TV a decis să plece de la televiziunea de pe Calea Victoriei. După ce Sorina Matei și Cătălin Prisăcariu au fost demiși în urmă cu aproape 3 luni, un alt prezentator a anunțat că renunță și să se retrage din presă.

După ce a lucrat la PRO TV și Antena 1 și a ajuns în septembrie 2013 la B1 TV, Alex Ferariu a decis să pună capăt carierei în presă.

”Da, acesta este ultimul weekend in care voi aparea la B1TV. Nu plec la alta televiziune, pur si simplu am decis sa renunt la presa. Am vrut mai demult sa fac pasul acesta, insa imi placea prea mult ceea ce faceam si-mi era foarte greu sa ma opresc dupa atata… amar de vreme.

Vara asta se implinesc 22 de ani de cand am avut prima emisiune la un post de radio si 17 de cand lucrez in televiziune… O sa imi fie dor, in special de colegii din B1, unde am avut parte de momente extraordinare… Dar, nu am de ales, de cativa ani sunt implicat si in alte proiecte si mi-am dat seama ca nu le pot face bine pe toate. A fost o calatorie frumoasa, cu bune si cu rele, cu oameni minunati si cu clipe pe care nu le voi uita niciodata.”, a spus Alex Ferariu, în exclusivitate pentru STIRIPESURSE.RO


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu