Share

CT Popescu demisioneaza de la Gandul. Ce zic Ciutacu si Badea

Cristian Tudor Popescu și-a anunțat, miercuri, în finalul unui editorial, demisia din cadrul publicației online Gândul. Ulterior, jurnalistul și-a argumentat decizia și a explicat ce planuri are pentru viitor.

Cristian Tudor Popescu spune că a demisionat pentru că a simțit că, în actuala formulă, publicația nu mai are nevoie de el și dă asigurări că nu va colabora cu alte ziare pe viitor.
„Am demisionat pentru că în actuala formulă Gândul nu mai are nevoie de mine. Nu voi colabora cu alte ziare, Gândul a fost ultimul. Voi scrie pe Facebook, pe blog, voi vedea în ce formulă”, a declarat CTP, conform evz.ro.

Victor Ciutacu: mare ziarist, imens talent, expresivitate cât cuprinde, zero caracter

”Dincolo de jalea colectivă că pleacă CTP de la Gândul, spre deosebire de el, eu nu-mi schimb opiniile consolidate în ani. Deci, rămâne cum am stabilit: mare ziarist, imens talent, expresivitate cât cuprinde, zero caracter. Over and out!”, a scris Victor Ciutacu pe pagina sa de Facebook.

Mircea Badea: Treninguristul ramane doar un batranel de mingi

Vedeta Antena 3 a reactionat pe blog:

"Gata! Cristian Tudor Popescu a plecat de la abominabilul "Gandul". Eu cred ca a fost dat afara. Impreuna cu una dintre cele mai mari japite din "presa" tarisoarei, Florin Negrutiu. Astfel, cei mai ostentativi pupincuristi ai abuzurilor "statului de drept" isi iau viteza. Sunt insa convins ca vor gasi repede un alt loc (de preferinta insolvent, ca sa nu plateasca un leu la stat) de unde sa baloseasca fetid cururile basiste ale numitilor lui Basescu. Sau poate, cine stie, aoleu, refuz sa-mi imaginez o alta varianta, una de proximitate!

Sau poate ca acum, CTP fiind mai putin ocupat cu lustruitul basanaurilor numitilor lui Basescu, va petrece mai mult timp amusinand si chibitand pe marginea terenurilor de tenis, ca un veritabil batranel de mingi", a mai scris Mircea Badea pe blog.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu