Share

De pe platourile de filmare de la Hollywood, la pupitrul stirilor A3. Cine este Andreea Perminov

Antena 3 vine cu o schimbare în program. De sâmbătă, 4 iulie, se va difuza de luni până vineri, de la ora 08.30, un jurnal de știri în limba engleză. Programul va fi prezentat de Andreea Perminov.

Antena 3 lansează, la data de 4 iulie 2015, de ziua Statelor Unite ale Americii, Antena 3 HEADLINES. Programul, care se va difuza în fiecare dimineaţă de luni până vineri începând cu ora 8:30, este un jurnal de ştiri în limba engleză, şi se adresează expaţilor care trăiesc în România.

Prezentat de către Andreea Perminov, jurnalul va deschide ziua cu principalele ştiri din România, şi va puncta subiectele zilei din principalele capitale ale lumii. De asemenea, Antena 3 HEADLINES va difuza informaţii de interes pentru comunitatea expaţilor din ţara noastră, precum şi detalii despre evenimentele organizate de ambasadele străine în România.

Andreea Perminov este pasionată de economie, vorbeşte fluent limbile engleză şi germană, şi se implică activ în diverse acţiuni caritabile. În anul 2009, a jucat in filmul "Town Creek", regizat de Joel Schumacher, alături de Henry Cavill, Dominic Purcell şi Michael Fassbender.
Antena 3 este cel mai urmărit post de ştiri din România de peste 4 ani, transmisiile, anchetele şi reportajele sale fiind premiate atât naţional, cât şi internaţional.

Sursa: http://www.dcnews.ro

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu