Share

UPDATE: Grupă infernală pentru România în preliminariile CM Rusia 2018

UPDATE. România şi-a aflat adversarele din preliminariile pentru CM 2018. Din păcate, am picat într-o grupă foarte dificilă, cu Danemarca, Polonia, Muntenegru, Armenia şi Kazahstan.

STIREA INITIALA. Astazi, incepand cu ora 18:00, are loc la St. Petersburg tragerea la sorti a grupelor din preliminariile FIFA ale Cupei Mondiale Rusia 2018. - LIVE - AICI

Vom afla in ce grupă din cele nouă grupe va juca echipa de fotbal a României si pe cine va avea adversare in preliminarii.

Va fi utilizat clasamentul FIFA pentru luna iulie 2015, in vederea stabilirii urnelor valorice pentru cele 52 de echipe ( Rusia este deja calificata, fiind țară gazdă ). 7 grupe vor contine câte 6 echipe, iar 2 grupe câte 5 echipe. Din aceste grupe se vor califica direct castigatoarele grupelor, iar la baraj vor lupta cele mai bune 8 echipe de pe locul doi.

Evenimentul, la care Romania este cap de serie si la care vor fi prezenti Răzvan Burleanu (preşedintele FRF) şi selecţionerul Anghel Iordănescu, va putea sa fie urmarit in direct pe TVR 1, TVR HD si pe platforma online TVR+, fiind comentat de către Marian Olaianos și Emil Hossu Longin.

Sursa: hdsatelit.blogspot.ro






Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu