Share

UPDATE. Madalin Ionescu implicat intr-un scandal urias. Reactia Kanal D

UPDATE: Kanal D - "Au fost aduse grave și nefondate acuzații la adresa lui Mădălin Ionescu"

În urmă difuzarii imaginilor cu Gabriel Cotabiță pe patul de spital, în spațiul public a fost lansată o informație eronată, de catre Valentin Jucan, membru al CNA.
"Menționam că în emisiunea moderată de Mădălin Ionescu nu a fost difuzată nicio știre referitoare la acest subiect, informație ce poate fi verificată foarte ușor.
Subiectul a fost publicat pe wowbiz.ro fără nicio intenție de a-i aduce vreun prejudiciu lui Gabriel Cotabiță și familiei acestuia. Mai mult decât atât, site-ul nu au difuzat imaginea în întregime tocmai pentru a proteja intimitatea lui Gabriel Cotabiță, un artist respectat și apreciat de Kanal D.

Subiectul a fost realizat ca un mare semnal de alarmă privind condițiile necorespunzatoare din spital. Este inadmisibil ca un om într-o situație precară de sănătate să aibă parte de un asemenea tratament într-un spital din România.
Au fost aduse grave și nefondate acuzații la adresa lui Mădălin Ionescu, vedeta Kanal D, în legătura cu acest subiect, ceea ce distrage atenția publicului de la un subiect cu adevarat grav, și anume tratamentul persoanelor spitalizate. Kanal D va continua să atragă atenția asupra neprofesionalismului întâlnit în rândul unor angajați din sistemul de sănătate românesc", se precizează într-un comunicat de presă.

Stirea initiala

Gestul lui Mădălin Ionescu de a difuza pe post fotografia cu Gabriel Cotabiță pe patul de spital a starnit foarte multe reactii, majoritatea negative.

Mircea Badea: Imaginea este monstruoasă. Îl umilește pe amicul meu

Mircea Badea și-a arătat indignarea privind acest subiect marți seară în emisiunea "În gura presei".
"Domnul Gabriel Cotabiță, un amic de-al meu, a apărut în niște imagini... nici nu am vrut să știu la ce spital s-a întâmplat așa ceva. Este ceva sinistru. Înainte de indignarea de natură cetățenească legală, am o indignare de specie. Ce-or avea oamenii ăștia – cum este cretina aia care a apărut în poză cu Gabriel Cotabiță – în creier? Cum să îți dea prin cap să faci așa ceva? Cum? Vorbim despre o asistentă care ar fi trebuit să își facă meseria. Cum să își imagineze ea o astfel de postură? Ce este în creierul unei asemenea făpturi? Este monstruos", a zis realizatorul TV.

Valentin Jucan, membru CNA: Sa iti fie rusine!

Valentin Jucan a anunțat că va sesiza CNA în legătura cu difuzarea fotografiei care îl umilea pe marele artist.
"Un mesaj pentru Mădălin Ionescu, realizator de emisiuni la postul de televiziune KanalD:
Pentru faptul că ai difuzat fotografia cu Gabriel Cotabiță, spitalizat, în ciuda apelului public al familiei acestuia de a nu fi difuzate imagini ale artistului, SĂ ÎȚI FIE RUȘINE!
Ești un om lipsit de scrupule care vine la CNA pentru a se scuza, sau pentru a da vina pe invitații săi..."îndoielnici". Poate, într-o zi, voi publica înregistrarea unei ședințe PUBLICE a CNA, să audă și invitații tăi cam cum vorbești despre ei, ca și când ei ar fi singurii responsabili pentru indecența și lipsa de moralitate din emisiunile pe care le realizezi.
Spui că Gabriel Cotabiță îți este coleg?
Atunci, repet, să îți fie rușine! Ți-ai vândut colegul pentru rating, adică pentru bani.
P.S. Sesizez Consiliul în legătură cu difuzarea fotografiei, fără acordul familiei. Sună-ți avocatul să îți spună articolele din legislația audiovizuală pe care le-ai încălcat. În mod normal, în calitate de realizator de emisiuni, ar trebui să le cunoști", a anunțat Valentin Jucan.

Serban Huidu: Pocitaniile nu au suflet!

"Pentru ce ne trebuie o televiziune fără mizerii? Uite pentru asta: să îți fie rușinee, nenea Medelin!
După nesimțirea cu Mărioara Zăvoranu recidivezi! Ți-ai vinde și sufletul pentru puțină audiență! Noroc că pocitaniile nu au suflet!", a fost mesajul transmis de Șerban Huidu.

Dan Negru: televiziunile sa nu mediatizeze orice trasnaie a oricarui idiot

"Fotografia cu Cotabita imbratisat de o infirmiera pe patul de spital n-ar fi fost o stire daca televiziunile n-ar fi mediatizat-o. Televiziunile sunt mai vinovate decat infirmiera care a facut poza. Pe femeie atat o duce capul... Totusi, televiziunile au obligatia sa nu mediatizeze orice trasnaie a oricarui idiot. On-line-ul e necontrolabil, dar televiziunea ar trebui sa fie controlata de CNA...", a scris, marți, pe contul său de Facebook, Dan Negru.

Lucian Mandruta are insa o alta parere: "Publicul e la fel de vinovat!

Mandruta a publicat pe Facebook urmatorul text:
"Indignare prefacuta in randul mai multor lideri de opinie: de ce a difuzat presa poza cu Cotabita pe patul de spital?
Nu asta e intrebarea corecta. Ci mai degraba "de ce un milion de oameni s-au uitat la ea si vreo 20.000 la documentarul despre demnitatea umana de pe Discovery?"
Bine, am exagerat un pic. Nu exista asa un documentar nici macar pe Discovery. Ca oamenii se uita la ce vor umorile din ei, la ce vor spaimele, la ce vor instinctele lor...
Nu la ce le spune morala ipocrita a specialistilor in media care n-au facut niciodata media intr-un fel interesant. Viu. Inteligent.
Acestea fiiind spuse nu zic ca trebuia sa neaparat sa dam poza la TV. ZIc doar ca daca e sa punem pe cineva pe banca acuzatilor, sa punem si publicul.
E cel putin la fel de vinovat."

Va reamintim ca o imagine cu Gabriel Cotabiţă care îl prezintă pe interpret alături de o femeie într-un halat albastru care stă alături de el în pat a devenit virală luni seară, prin intermediul site-ului wowbiz.ro.





Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu