Share

Revine "Splash!" la Antena 1 intr-o doza dubla. Ce vedete participa

Cel de-al treilea sezon “Splash! Vedete la apă”, începe vineri, 24 iulie, de la ora 20.30, la Antena 1. În acest nou sezon, iubitorii de adrenalină vor avea parte, săptămânal, de o doză dublă de “Splash!”.

Două zile pe săptămână, vinerea și sâmbăta, telespectatorii Antenei 1 vor avea ocazia să urmărească cele mai spectaculoase sărituri în apă, pentru care 40 de vedete din muzică, teatru, sport și televiziune s-au antrenat săptămâni bune, sub îndrumarea campionilor la sărituri Claudia Tiu, Clara Gherase, Adrian Cherciu și Bogdan “Bobo” Ioniță.

Andreea Antonescu, Flavia Mihășan, de la Neatza, Rona Hartner, Lidia Buble, Roxana Ciuhulescu, Liviu Vârciu, Cezar Ouatu, Șerban Copoț, CRBL, Natalia Mateuț, Nicoleta NucăVladimir Drăghia sunt doar câteva dintre vedetele care vor încerca să-și depășească limitele și să-și învingă temerile legate de apă și înălțime, în acest al treilea sezon al show-ului.

“Splash! Vedete la apă” va fi prezentat de Diana Munteanu, Alina Pușcaș și Pepe. Juriul emisiunii va fi, și de această dată, format din Ozana Barabancea, Cosmin Seleși și multiplul campion național și balcanic la sărituri în apă Cătălin Preda.

Sursa articol & foto: a1.ro

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu