Share

Stelian Tănase, anunț privind demisia de la TVR

Stelian Tănase spune că Guvernul este vinovat pentru situația în care a ajuns Televiziunea Română. Mai mult decât atât, zice că nu demisionează de la șefia TVR și consideră că blocarea conturilor instituției de catre ANAF este "o revanșă" pe care și-a luat-o Victor Ponta.

"Guvernul este vinovat de această situație. Și mai multe guverne la rând, nu numai Guvernul Ponta.(...) Guvernul este vinovat și guvernele care, de zece ani încoace, iau măsuri împotrivă televiziunii și au ruinat-o din punct de vedere financiar", spune Stelian Tănase citat de Hotnews.

Cât despre faptul că Victor Ponta a declarat că nu poate să facă nimic în cazul TVR, pentru că nu a fost respectat Memorandumul din 2012 și SRTv nu a plătit, așa cum se angajase, respectivele datorii, Stelian Tănase a precizat că "domnul Ponta nu știe despre ce vorbește".

El a subliniat faptul că Victor Ponta a vrut să-i arate pisica blocând conturile TVR.

"Din prima zi în care am venit în TVR mi s-a cerut demisia. Am fost primit cu foarte multă ostilitate. Bănuiesc că motivul este că am venit cu ideea să fac reforme. Deci nu se pune problema să-mi dau demisia, pentru că sunt și foarte susținut de către alții", a mai spus Stelian Tanase conform sursei citate.

Sursa: http://www.dcnews.ro

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu