Share

Tecau si Mergea joaca in weekend pentru Romania, in Cupa Davis. Unde ii puteti urmari

Între 17 şi 19 iulie 2015, TVR 1 şi TVR HD transmit, în direct şi în exclusivitate, Cupa Davis.

TVR 1, TVR HD şi TVR+ transmit în direct şi în exclusivitate peste 15 ore de tenis de la Constanţa în acest weekend. Întâlnirea dintre România şi Slovacia, în cadrul Cupei Davis, are loc în perioada 17-19 iulie 2015, pe terenul central de la Tenis Club Idu Mamaia-Constanţa. Este pentru a doua oară când Cupa Davis se desfăşoară la Constanţa, unde iubitorii de tenis de la malul mării şi telespectatorii TVR se vor bucura de prezenţa constănţenilor Andrei Pavel şi Horia Tecău. Marele câştigător de la Wimbledon, Horia Tecău, împreună cu Jean - Julien Rojer au dat o dublă lovitură. Câştigători ai turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, cei doi sunt de azi, 13 iulie, noii lideri ai clasamentului ATP.

Căpitanul-nejucător al echipei de Cupa Davis a României, Andrei Pavel, a anunţat jucătorii care vor reprezenta România în întâlnirea cu Slovacia contând pentru turul 2 al Grupei I din Zona Euro/Africană. Pe lista oficială înaintată forului internaţional de tenis au fost nominalizaţi: Adrian Ungur, Marius Copil, Horia Tecău şi Florin Mergea.

Jucătorii Martin Klizan, Norbert Gombos, Jozef Kovalik, Igor Zelenay, conduşi de pe bancă de căpitanul Miloslav Mecir, formează echipa Slovaciei, conform site-ului oficial, www.daviscup.com.

Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu sunt programate vineri, 17 iulie, meciul de dublu se va juca sâmbătă, 18 iulie, iar duminică, 19 iulie, se vor disputa celelalte două meciuri de simplu

Echipa care va câştiga întâlnirea se va califica în play-off-ul pentru Grupa Mondială, iar echipa care va pierde va juca în turul I din Grupa I, Zona Euro/Africană.

România şi Slovacia s-au mai întâlnit o singură dată în această competiţie, în 2002, în Slovacia, când tricolorii (Andrei Pavel, Adrian Voinea, Gabriel Trifu şi Victor Hănescu) au câştigat întâlnirea, cu scorul de 4-1.

Programul transmisiunilor TVR de la Cupa Davis este următorul:

- vineri, 17 iulie, 12.40 – 19.00 – în direct, două meciuri de simplu - TVR 1, TVR HD, TVR+

- sâmbătă, 18 iulie, 15.00 – 18.00 – în direct, meci dublu - TVR 1, TVR HD, TVR+

- duminică, 19 iulie, 13.00 – 19.00 – în direct, două meciuri de simplu - TVR 1, TVR HD, TVR+.

Comentariul transmisiunilor TVR va fi asigurat de Daniel Chican şi Cristian Mîndru.

Sursa: http://www.tvr.ro/weekend-cu-tenis-la-tvr-cupa-davis-in-direct-de-la-constanta_13197.html#view

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu