Share

Andreea Esca, demisie neasteptata

Andreea Esca și-a anunțat plecarea din funcția de director editorial al revistei The One, editată de compania lui Adrian Sârbu, Mediafax.

Andreea Esca se desparte după un deceniu de reviste The One, anunțul fiind făcut chiar de către prezentatoarea celui mai important jurnal de știri de la Pro TV printr-un editorial apărut în paginile numărului de august al revistei, scrie paginademedia.ro.

„După o experienţă minunată, de un deceniu, la revista The ONE, a venit timpul unor noi provocări. Vă mulţumesc foarte mult tuturor celor care mi-aţi fost alături şi care mi-aţi făcut viaţa atât de frumoasă.", a scris prezentatoarea știrilor Pro TV într-un scurt text, în care și-a promovat și site-ul lansat recent, andreeaesca.com.

Textul Andreei Esca, în contiuare:
După o experienţă minunată, de un deceniu, la revista The ONE, a venit timpul unor noi provocări.
Este un moment al schimbărilor. Iar eu primesc schimbarea, în egală măsură, cu nostalgie şi bucurie. Nimeni şi nimic nu va şterge succesele şi revoluţiile aventurii The ONE. Şi, mai ales, calitatea oamenilor care le-au făcut posibile. Sunt emoţii valoroase pentru noi proiecte.
Vă mulţumesc foarte mult tuturor celor care mi-aţi fost alături şi care mi-aţi făcut viaţa atât de frumoasă.
Bună ziua, România! Bună ziua, online!
Sunt andreeaesca.com", este ultimul editorial scris pentru The One, intitulat „My last ONE...".Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu