Share

Canal nou in grila UPC Romania

Incepand de astazi, 3 august 2015, in grila digitala UPC Romania figureaza la pozitia 60 canalul IDA TV.

Profilul acestei noi televiziuni este arhitectură și design, ITA TV fiind o platformă de comunicare pentru cei interesaţi de arhitectură și în acelasi timp o televiziune educațională.

Conform documentatiei depuse la CNA pentru licentiere, in grila acestui post de televiziune vor exista programe producţie proprie in procent de 30%, precum şi de la alți producători, in proportie de 70%, iar grila va conține programe de divertisment (65%), programe de informare ( doar 10%), programe educative şi culturale (5%) şi publicitate (20%).

"Există o legătură directă între spaţiul care ne înconjoară şi noi. Observăm de multe ori că spaţiile care ne înconjoară sunt triste. De multe ori ne afectează viaţa (...) Dacă cei cu posibilităţi ar ştii mai multe despre cât de mult contează spaţiul în care trăim, interior şi exterior, s-ar concentra mai mult asupra valorizării lui, astfel încât să îşi valorizeze şi ei viaţa de zi cu zi", declara in urma cu un an Viorel Fetinca, actionarul majoritar al televiziunii, pentru Mediafax.

La rândul său, Adrian Horobeţ, regizor de film şi director artistic al noii televiziuni, completa: "Aşa cum există în modă Fashion TV, aşa vrem să existe în zona designului IDA TV". El a mai spus că este foarte important modul de difuzare a materialelor video la IDA TV, precizând că programele transmise în format High Definition (HD).

Licenta IDA TV a fost obtinuta in iunie 2014, de SC Profesional Marketing Group SRL, care are asociați pe Viorel Fetinca (97%) şi Ioana Fetinca (3%).

Sursa foto: Forumul Softpedia



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu