Share

Dragoş Pătraru revine cu un nou sezon Starea naţiei la TVR

Dragoş Pătraru revine la TVR 1 cu emisiunea de autor Starea naţiei, din 31 august. Emisiunea va avea săptămânal cinci ediţii, cu una în plus faţă de sezonul trecut. Telespectatorii TVR 1 se vor întâlni cu Dragoş Pătraru şi Starea naţiei de luni până joi şi duminica, de la ora ora 22.00.

„TVR ne-a anunţat de schimbarea orei Starea naţiei imediat ce am încheiat primul sezon. Este o recunoaştere a performanţelor de audienţă înregistrate de noi în primul sezon şi dovedeşte că TVR a fost atentă la solicitările numeroase venite din partea publicului. Starea naţiei a înregistrat cea mai bună audienţă în comparaţie cu celelalte emisiuni de seară ale postului public, iar dorinţa telespectatorilor săi a fost de a fi difuzată mai devreme. Aşadar, din 31 august, ne întâlnim de la 22.00 la TVR 1”, spune Dragoş Pătraru, realizatorul şi prezentatorul programului Starea naţiei.

Deşi a avut oferte şi de la posturi comerciale de televiziune, Dragoş Pătraru a preferat să continue cu Starea naţiei la TVR. „Credem că misiunea publică a TVR şi viziunea noastră despre ceea ce un astfel de show de televiziune ar trebui să fie se suprapun. Mergem pe aceleaşi idei cu care s-au obişnuit telespectatorii noştri: în primul rând, echilibru, de care am dat dovadă şi în primul sezon. Apoi, vom urmări permanent, ambalând cu umor subiectele abordate, creşterea rezistenţei la manipulare, dezvoltarea spiritului critic şi combaterea stereotipurilor de gândire”, precizează Dragoş Pătraru.

Starea naţiei este o emisiune care se realizează împreună cu telespectatorii ei, ale căror propuneri pentru subiecte se regăsesc în sumarul zilnic al programului. „Şi pentru că telespectatorii vor să ne vadă mai mult, în noul sezon avem cinci premiere în loc de patru: luni, marţi, miercuri, joi şi duminică, de la 22.00, cu reluare dimineaţa, de la ora 09.00. În plus, ediţia best of va fi difuzată sâmbăta dimineaţa.” (Dragoş Pătraru)

Citeste mai departe pe: http://www.tvr.ro/



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu